[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
我見啲人成日唔理佢
https://twitter.com/alphataurif1/status/1586828712640749569?s=61&t=5AMKbzKkhPCUyaTr56kq6A

琴晚有好多,tl洗走哂搵唔返,睇返細牛官推下低啲人講咩
因為佢係經常遊走 係個pit paddock 係度9up 所以D人基本上都唔so佢
和牛有4分分別11及12月到期
佢今年已經學精咗唔少
班stewards 正賽除咗銀石team kill同荷蘭站除安全帶嘢,無乜位罰佢,唯有送佢五張reprimands 畀佢罰十格
而家睇tech talk sam 多
再睇返都好滾動痴線架
今年嚴咗勁多
20位車手入面有18位車手都有罰分係身
鏡頭加埋有無一分鐘
佢都算癲成季都係講埋啲我哋部車唔夠快、搵唔到setting、同預計有出入、垃利係競爭環境被人放大失誤、其他隊都會錯
Down完播唔到喎
之前爭爭下冠突然話咩其實今年無打算要贏 目標從來都係下年
心諗我聽咗啲乜
明明就爭緊雙冠之後話我地目標係2025
係垃利做心理建設減低期望定係真心膠
林Sir:素好廢
即將離職既人大撚哂架啦
有本事你咪熜埋淨低兩場囉
On9con終於可以首勝隊友
大頭話唔定剩低兩場自己擺低架車等Alpine P4都無埋
俾成隊大牛杯佢仲有膽亂吹?真係以為精台後台好硬咩
I try already so try yourself
鹹爺架車快返,大頭撚唔到佢
究竟係邊個George
Down完播唔到喎

你用咩睇?
可以試下用vlc / ace player 播
應該係錄完我冇重新run code 一次
但係呢啲player 正常會播到
不過我用windows 11個player 都播到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞