[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
飯當要揸FE,有機會同F1撞期
9堡又想刷新紀錄
咁今年嘅耶穌夠係囉 仲有飯當NDV
最撚好笑係老麥想撚人
點知自己先係畀人撚
主要係人類平均智商低左
某國統戰能力真係有料
抖曬陰同埋出垃圾game
玩到而家啲人變曬智障
綠茶巴都睇開車
不過我覺得比max最尾2x圈到換紅 應該都輕鬆過返ham sir

換完紅先落後ham 10s 新紅vs舊白差20圈 仲有2x圈追

不過主席要佢開工就難講
佢前排有喺到打下躉
係喎NDV 飯當走哂
平治仲有邊個做後備
真係簽四慢返去
尼格=nigga=blm=ham sir=8-1wdc=最盡去到7冇8號

屌你老母邪惡飲品隊 搞到我地冇8號冇風假
好似有場車綠茶巴post過雷達圖俾大家估幾時停雨
鳩堡唔通真係去haas
萬一鳩堡去Haas擔正,舒仔無位,twitter 應該又有嘢嘈
如果大交合係F1 pitwall 會發生咩事呢
係咁嫁啦
唔想我串你 你咪搵後備車手揸囉
twitter 班輸仔 fans 又爆閘
垃利咁
lec: 8 ball will be coming for next 15min?
大屍: Copy. understood. we will come back to u
we are checking
試下講哂10隊
HAM: Bono, my typhoon leave is gone
RUS: The rubbish bin just turned into me
Rb: so the typhoon will be there in 15 min and we need you to push
平: ok lewis this is typhoon time, get in there
垃利:Wind strong enough to have 8 ball? Question
The typhoon is good, much slower than before
大家都好有創意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞