[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
可以改成

墨西哥: 又set錯車,被RB,平治放到九仗遠

https://twitter.com/vetteleclerc/status/1586993415388102657?s=46&t=QLtik639nyl-8wY0iCbnBA
嗰陣restart 我記得平時show圈速同距離嗰個column有講佢哋會拎幾分 我見到佢話max拎25分仲以為佢未update
仲要教埋佢地點計數
如果素狗捱到黃紅有冇機
Pro興唔興有折
得閒𥄫下f1tv subreddit
佢下站死都要講返
果然係練左成年
Fantasy 下年先update?
用緊NORD 未用過其他
主要都係睇車用
apple tv stream上去電視都冇乜話斷線 畫質都清
我自己都滿意
好似試過用電腦黎睇netflix 但唔係話好順
我都係用緊NORD 睇F1 TV
so far 正常
睇睇下斷都係因為自己出街network收唔到先斷
黑氣石真係唔係流

都係21年最撚興奮
仲有一開始句Oh my lord max
唔聽英文就同時開雞莊外掛啦
我上年用surfshark睇到嬲嬲地
跑q正賽live網速唔夠經常斷線/變低清
個頻率係密到令人煩躁
nord我就冇試過
但建議你買一個月睇下live係唔係run得順先
f1tvpro最大好處係睇哂f1 f2 f3 live+即時playback
nowe係貴啲
不過大概只係需要買8個月package就睇哂全季
扣埋the club啲rebate即其實都未去到差好遠
無the club rebate
所以係會硬食八個月
F1TvPro 最正就係可以自己轉鏡頭
同埋經app store用月費買, 無車/睇唔到果期可以cut
Tv pro 一年幾錢港紙 圍返
Mercedes not happy
Red bull will be delighted
你用the club app買pass
佢會回20%比你下次用
即係第一個月要168 之後只係134
或者你可以用faye tv個code即時減$30
但下年now/bein點玩就唔知喇
痴撚線如果大頭揸平咁就矛盾大對決
thanks 巴打
下季睇下先

今季得返兩場,巴西又應該唔睇,唔搞住
今季偷睇左大半季,下季想堂堂正正咁睇車
我上年好似都600左右一季唔記得實數
仲要on top加vpn
vpn 2019 年下半年join,三年plan,其實都差唔多要renew
但so far nord 都幾好
利申︰無用過surfshark,但至少用nord 上netflix 都未至於慢到睇唔到
點解會漏咗匈牙利Blocked by teammate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞