[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
https://twitter.com/erica4k/status/1584617205001752579?s=46&t=7iH8cZ-nM8e3jL2vjQgBsQ
f1 x top gun
好撚正個guitar一起同個畫面好夾
得罪講句
白頭佬衰撚過爆炸頭
咸狗仔睇唔到
多四十萬一嘅得益一定大過以往發生過嘅cheat
咸狗仔: FIA批准即係無cheat. 一定會咁答
但係Fia之後話冇批准過
離題問下
一就係聽 youtube 堡同 prost 做訪問 羅斯堡話當年開始有牙齒印係兩邊車房工程師話對面車房有啲古怪嘢 除咗巴林話據說有人用咗唔用得嘅 engine mode 之外仲有冇其他嘢

二就係點解當年 14 比利時碰碰車 Toto Lauda 會話係羅斯堡錯
Cut chicane fia冇罰即係冇cut

雷諾
咸狗仔最鐘意講Rules are rules
但有利自己話FIA判得好
頭十名有3個都係大頭
真係黑氣石之王
想睇如果下年平狗breach咸狗仔點吠
今次比屌帥累撚死
FIA咪罰左囉,仲想點
20年阿布扎比大頭揸R25
希望今年大牛係阿布扎比可以比架RB9 圖兜返幾圈
康打
47%痴撚線
望下呢幾年啲引援
就知道白頭佬當年走人唔係無辜
希望 max 贏完巴西站 15 win
abu dhabi 射波比圖揸 RB18
P 圖啦
當季車唔準私人試車喎
同埋個sidepod 仲係西班牙試車嗰個嚟嘅
死都想重組當時既中場方程式
免費入派路 普巴 賤價入維度
結果搞到瘋狂入二線中場
沙利比班大帝迫走 走去拉素啲波仲爽過當年祖記啲波
請咗個完全冇成績嘅派路想做施丹二世
然後搵返屌帥又係搵古惑大盜斬斬斬
紫白合刮過來果兩件越踢越沉
https://twitter.com/AlphaTauriF1/status/1588487542319747073?t=Q5jGd8rIxJ_PfqjBxcN4Dw&s=19
佢兩個一係唔見面,一見面就玩埋一嚿
睇下唔同隊之後,氣係咪搵和牛多過搵青梅竹馬辣茄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞