[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
Chapter 3: no mirror
做得WDC就要識喺lap 1 避開任何嘅chaos
可能Sainz運氣真係好差
但佢自己不時都會自炒
下面comment堆咸狗仔惡撚到記者帶風向人身攻擊車手都仲可以話冇錯仲要Thank you
https://twitter.com/mbrundlef1/status/1587543839627157504?s=46&t=kwQPbKl8mlHVIjt0At5Bgw
10場有8場係排位贏19叻再討論
和牛慘慘,本身今場有機執分
四萬唔硬過都會第七到
咁19 raw pace係好嘅
只係race management太差啫
但同樣地 Sainz race pace兩嘢就比叻放開咗
叻有時都叫貼到一陣Max Sainz真係一場都冇
其實都唔係好諗到Sainz突出嘅地方係咩,可能差一個機會俾佢做國防部長。有d似上年主席,一開始浮浮沉沉去到季尾先有機會打身價波
Alain Prost 都季中走佬應該都伏伏地
呢幾年已經分唔到係垃利架車食胎
定係叻養胎廢
而家場上面有 wdc 嘅人都係養胎之鬼+水鬼
玩到取消
Interlagos
終極FF,全部隊掉頭搞多次主席站
https://twitter.com/f1tami/status/1587475365714354178?s=21&t=X7kjUNBrmLeMveqTWKYLmg
個app好好用,可以同時show你想要嘅畫面
前提係你有f1tv
唔掂
瞓覺算
輸左咪技不如人
嬲乜鳩
可以唔甘心
但係無啦啦做乜會屌人老母
真心唔知屌乜
鍾意係又屌、唔係又屌
即係支支咁囉
國家隊>> all
睇奧運女排
支支輸左畀人之後係咁屌人地國家隊
我就一直都覺得咁樣好奇怪嘅
要夾硬換場嘅直接去Abu dhabi連揸2星期啦
再唔係去杜拜囉
sorry 係我生得太清高
個人太有修養
我會試下係又屌唔係又屌
下次感受下
不如一站杜拜 一站阿布扎比啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞