[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
而家禾巧嬲
佢撞親角仔
角仔喺訪問幾失落
https://youtu.be/76WymUKBa54

睇完wtf1個reaction 呢段intro真係正
Livestream同video on demand差好遠
surfshark睇f1 vod都高清好順
但一到live就食哂屎
2022 法拉利小丑合集
巴林:This year is our year
沙地:Not bad P2 P3
澳洲:P1+自炒
Imola:自炒變P6
Miami:P2 P3,nothing special
之後開始暴走
西班牙:爆偈
摩納哥:Box now Box, Box now Box. Stay out Stay out
Azerbaijan:BBW failure+Engine failure
加拿大:換完部份零件後唔協調,搞到新零件壞埋, start from P20
英國:Sainz P1,但大屍反應慢,所以冇double stack
奧地利:大好形勢one two爆偈
法國:自炒。扒緊頭叫人box
匈牙利:MMHS
比利時:set錯車,比RB放到九仗咁遠,lap42謎之pit stop
荷蘭:入pit唔攞軚,亂擺wheel gun,unsafe release
意大利:入pit換呔嘅時候VSC結束,換S嘅時候安全車帶到完場
星加坡:5.3秒pit stop, 不過係叻停前咗
日本:新屍lap 1自炒,叻最後一圈最後一隻灣射左自己出去,射走埋個P2同WDC
美國:Carlos 繼續Carloss
墨西哥:又set錯車,被RB,平治放到九仗遠,被Benz遣返地球
-未完待續-
遣返地球
是咪改咗wheelgun之後第一次破2秒
啱啱訓醒
想問我鹹贏咗車未?
https://twitter.com/wtf1official/status/1587015163261206529?t=v6NagNzOLHRUs02NnLanjA&s=19

On his crash, which sent Tsunoda flying into the air, the Driver of the Day In Mexico said he “took responsibility,” but having seen it again, he “didn’t feel as bad about it.”

In fact, Ricciardo argued that he “didn’t miss the apex, lockup and go into him,” and he was “just trying to stay” close behind him, not “lunge him” as it may have appeared.

吔屎啦
你追得返10s
人哋直接收皮呀
其實就算比港紙都唔會破產嘅
起碼比完睇得好開心
我想講佢仲拗乜鬼
其實呢單嘢似上年和牛同兒子係巴西單嘢
和牛嘈兒子唔望鏡啦
但都一樣罰十秒扣兩分
果時就有人同我講係racing line嘅問題,和牛果次,同而家四萬呢次,都係過到無事係英雄,撞咗一定係罰攻果個
你啱呀
不過大把四萬fans仲拗緊,On9有咩好拗
你錯就責任不全在我方,我錯就我錯撚哂
我有睇埋個訪問
所以先嬲
冇悔意
個彎好明顯冇佢份啦
好心自己去返外彎啦
https://youtu.be/1Hg61ZwehUw
和牛onboard
四萬
有冇師兄可以解答下點解平治top speed差咁遠
They have shared a brilliant championship battle but the champion can only be won by one
And it’s going Dutch in 2021
Max Verstappen for the first time ever is champion of the world!!!!

已經熟到可以默書背返出嚟
所以我咪話嬲都唔想係度講咁多
好彩下年唔洗見到4慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞