一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (5)

984 回覆
24 Like 7 Dislike
咁邊間推介,呢個價位?
iamjjay.hair
冇爬文就出事喇
呢條友真係閪撚到仆街
搵佢淨剪 收$350
一去波去撚到已經串柒柒話自己唔係專剪
咁WhatsApp同你booking個陣你唔撚講?
唔好撚接呀嘛

問我想點剪 我話想剪wolf cut
剪兩野 10分鐘都冇
同我講個形出咗嚟架啦
屌你老尾同未剪冇撚分別
跟手話咁撚韓系啲
心諗:wolf cut同韓系關事架咩?

跟住叫佢剪多啲layer 層次勁啲又閪口閪面
問我有冇圖 好啦到比撚完圖佢睇
又勁閪咁講:你唔一早比?
你唔一撚早問?
最後剪撚完直接走撚咗去
唔撚出聲 叫人嚟幫我收錢
我實一早知你理解能力+能力有問題剪唔撚到
唔撚好意思喎 阻撚住你冇得剪兩野就諗住收工
搵咁多錢唔撚攞嚟做facial 醫下你塊爛面嘅?
相由心生呀
死爛面剪頭閪佬咁撚串
想問有冇人去過kcc到整佢網上面個價錢係咪就係個個價唔會再加
同問,見佢啲相好靚,但又無人講
見到有賣廣告,睇圖佢染髮幾靚,想問有無人知好唔好?
p.man_hairstyle

有無人試過debi?見佢有啲明星仔會幫襯
男染電
LoftxTigi 有無話指定邊個好?想試下
Vick yan真係好伏!我見張Google form有佢!!

之前去整頭佢sell我做treatment 但我say咗no 佢就交晒俾助手整+佢hea剪,剪完成個大媽咁! 埋單要自己去locker攞袋,仲要本身whatsapp問咗係咪有折 佢話係 最後當然又係話冇!其實講緊係爭百幾蚊 係咪真係窮到咁 咁唔老實既髮型師我係唔會再幫襯!
Cubus 2樓係咪閪人集中地
iamjjay.hair都係個到
剪開尖沙咀AVE HAIR
好細心有個句講個句 好Real好真實
吾會洗多咗冤枉錢
有冇人搵過kawhi.hair?
想問吓嗰間milk.lai 除咗新客等耐啲仲有冇唔好 同埋大伏嘅位?
Above average 既,係難約啲
唔係熟客仔就慢慢等
大伏咪就係嘥時間等 又hea整
一定無熟客咁有心機㗎啦
想問有無ching試過cc.her_hair
想去佢個到電個靚頭
剪同染都OK,幾nice,電就麻麻,預要等得耐
gino 剪完返屋企睇多幾眼真係喊咗
瀏海剪得超怪 無諗過剪完變呀嬸
睇鏡見到後面有一攝頭髮長咗要自己剪返
瀏海同兩側瀏海完全救唔到
只可以等佢長
直頭唔想出街
我明 vickyan剪到我個陰都勁柒
我身邊啲人都話我自己剪仲好過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞