一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (5)

984 回覆
24 Like 7 Dislike
有冇𨳒到佢跪響度先?
唔關落唔落重本向廣告事,呢壇野本身就係一間香港公司,經常強調同日本共同開發product 黎扮架仔品牌,向日本本土呢壇野就根本冇乜人識,b5 早期sale 比香港 d top class salon 仲 mark 成千五六,冇幾耐周圍髮品店舊零兩舊水就買到。
去髮型屋染頭被老笠經歷
https://lih.kg/3449120
[多圖警世post] 識偷圖你都可以做髮型師 尖東IG呃錢偷圖撚kin_chong_hair
https://lih.kg/2063026
[多圖警世post] 尖東IG偽黃呃錢偷圖撚KANJI LAU(2)
https://lih.kg/2071002
呢條友又出黎搵食喇 各位睇路
唔好上到去比人洗濕左個頭開始劏你劈你先識醒
財色兼收 Kanji Lau
呃女哄女食女 結左婚仲要搞三搞四 傳聞有過暗病
所有女同事無一倖免
拎緊劏你地客既錢去做埋呢啲咁既野
完全冇專業道德可言
想問有冇人試過starhair做縮毛矯正?
或者有冇電順自然鬈粗硬髮嘅推介
hairstylist.tomm整balayage好唔好 見佢ig啲post幾靚但冇人講 地址係幸福中心

睇路喇大家
Kanji Lau又出黎搵食
呢啲價吸你上去洗完頭劈柒你
上得去冇二千真係唔使止意落樓
已經有唔少女仔中左伏
識簡既你 見到可以直接skip左佢
推佢
貪平 無計啦,加左加右仲貴撚過啲高級salon
請問你最後有冇去到?因為我嚟緊都諗住去
自己覆返 整得幾好 可能係因為平日唔多客 由頭到尾都係個髮型師親手整 好少要助手幫手
行MOKO見到有間Brothers men barber shop
想問有無人剪過O唔OK?
有無啲4百零蚊剪到男仔頭又ok 既? 旺角, 尖沙咀區都ok
之前都搵開Ritz剪
造型之前落 打底 吹頭 都係搵啲助手做
吹到個型又唔靚 😢
請問有冇洗剪吹推介
同問 有冇女洗剪吹 推介 啲頭髮成日生得好厚 想剪好啲 唔洗整咁多其他野
你要油頭既中上環4-500蚊大把,韓系果啲sorry香港師傅剪唔到 佢地淨係識港式剷青+夾硬64分逗號就話係韓式
咁旺角有咩推介?想剪啲比較有style 又可以返工的
原來果間係整油頭,咁我都唔太啱。。sorry 唔太熟
老實講真係無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞