一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (5)

984 回覆
24 Like 7 Dislike
之前搵yon chiu整頭髮
態度差不突止,頭髮比佢剪薄晒
之後換左兩個髮型師
兩個都問做咩啲頭髮咁薄 ,係咪甩過頭髮
大伏
見到佢又買like又買followers都覺好伏 就咁睇相都覺得只係加咗filter同夾靚咗個頭
有朋友去開Lehuit8剪得幾好睇
青衣有冇salon推介
見樓上有絲試過Skyhair_stylist.hk 有冇其他絲都試過 想知佢整得好唔好同埋佢會唔會sell
上個月搵左 skyhair_style.hk整頭
Book左當日去到佢唔記得左
同時約幾個客整頭,態度差,拎跌我d野sorry都冇聲,hard sell
漂頭染頭全部助手搞
最後整出黎有色差
*整跌
Sorry打錯字
請問highlight+電曲髮係咪唔可以同時做?
準備去染highlight
但又懶唔想日日夾頭
佢真係態度勁差,唔買佢product又黑面
用完佢d product又唔見得d頭髮有幾靚
個陣染頭髮仲要冇比我睇色版confirm
又唔係做得特別好
真心唔明點解可以收咁貴
有冇人試過yon chiu隔離個sam
染+電 3千
唔係
嗰陣想要隻霧啲嘅啡(揀好咗幾張相from佢ig)
然後佢第一句就話你個頭咁深色好難上色喎
轉第二隻好冇?染完我fd完全睇唔出我染咗
頭髮毛躁可以做咩treatment
見到好多人做paimore究竟好唔好?同keep到幾耐
Morton剪得唔錯,效果滿意嘅
開頭見佢地址係幸福中心都驚伏,但結果又ok
我見佢做Paimore直療有得加錢揀做自然直,就去咗試吓。
點知收得勁貴,仲有keep唔到好耐。
我剪+染(頭髮都膊頭下面三吋)+paimore直療(只係做發根三吋位置)total $19xx。
我俾錢嗰時都打咗個突,不過嗰時又覺得佢又真係整得好靚,唔係之前整出嚟個種死直,我本身布丁頭又冇整到兩節色,咁咪照俾錢。
點知過幾日洗完頭,好多髮根位都變返攣。
諗起以前做paimore 嘅程序係 搽軟化藥水,夾直頭髮,跟住最後再搽定型藥水。
但係嗰日做paimore嘅程序係 落藥水然後夾直,跟住就染髮,完全skip咗定型藥水嗰part。
你total做咗幾錢
有冇邊間染免漂髮色ok架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞