一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (5)

984 回覆
24 Like 7 Dislike
之前試過比其他染 唔係講笑 真係kick 試過染到個頭一達達 中過伏 3月嗰陣 frd話帶我去剪佢剪左2年既hair styler 睇佢ig啲相都染得靚 試左一次到依家仲揾緊佢 可以試下真心
@Andrew_hairdesign
剪開直髮中分頭 中等長度
有冇salon 推薦 舊果間質素轉差
$300~400
大家幾耐會染一次頭一個月已經有少少布丁頭嘅感覺
Myos 果幾個都唔會伏啦
jim嘅話男仔電千尾
值唔值就睇人
我覺得唔差不過你自己要肯打理
深水埗區有無salon推介?
真 長期睇開日本salon d片同相既我 每次望到佢d成品圖都得啖笑
唔講好唔好睇 至少日系都差好遠
其實京喚羽同b5有咩唔同 隔離salon巴推b5
成本平過京喚羽,可以讚你多啲錢,就係咁簡單
同問 見到廣告 好似ok
追下post啦 呢間野出名而家小紅書/抖音化 如果你睇完佢d post你都仲係覺得ok 無問題 咁你去啦
順手比多兩個平台大家 一個係偷圖 一個係報料
想知你想搵個間有無伏可以睇下 呢個post 愈來愈小人講野 不仿可以睇下
https://www.instagram.com/hk_hair9upgroup/
https://www.instagram.com/thief_hairstylist_hk/
有無人試過Paul Lam,見啲圖好似ok
https://instagram.com/p.man_hairstyle?igshid=OGIzYTJhMTRmYQ==
有乜電髮好既髮型師推介
中環有邊間剪男仔唔伏
eddy hairpro電髮有冇人試過?
想問有冇人知道@myworkhair_louis 伏唔伏?🥲
cuz對上一次見到推薦係3年前,唔sure而家佢點樣

巴打知唔知呢隻係點?
荃灣有冇salon/髮型師推介
你唔係諗住好係擦膠咁擦走 d 色再上過?
b5 呢 d 假日牌向日本係唔會搵到,日本髮型雜誌例如 hairmode 又係唔會見到有 b5呢壇野,情況就同以前 3.1一樣,又係扮架仔野,愈用髮質愈差,嗰種差係連把頭髮做 colour 或 perm 都有影響。
只可以話佢落咗好多錢落廣到,好成功咁打入香港市場,仲要越做個市越爛,不過無辦法,太多貪平嘅人,仲要幾百蚊用做幾樣,用腦老都知會比的咩質素同咩材料,呢的做法十年前已經有,又唔要貴個的場比人話,睇呢個post時真係好好笑
jackychan 遲到成個鐘 態度西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞