試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
感覺上都大局已定, 影同石都贏硬, 好想泰妹贏, 但應該追唔到
不嬲都正
修: 有啲嘢 只有佢兩個拍到
完全想像到影贏左然後入試當真條路根本就同ca姐撞晒
為個Channel好其實應該真係要簽泰妹因為佢一路比到好多新嘢出嚟,又演戲又唱歌又rap又動作片又可以配傻鳩康玩鳩野
呢條片好似更加正
我真心唔信佢一開始冇諗過, 原賽制點會玩得到花草都得返幾個人
510仲有全民造片追
影講野個tone好似仲難頂過510
影把聲真係唔得
佢把聲最大問題係唔入MIC, 佢正常講野硬係會有幾粒字冇左聲
佢呢種樣+口音應該好易比人jer
影唔一定 510唔係輸好多
最後一條造片如果510果part剪好少少
或者影唔小心講錯一句嘢或者做錯一個表情
影少少票倒戈再加埋last moment moon泰nat嘅票亂咁走
510都絕對有機
要睇耳鼻喉/言語治療, 鼻敏感 鼻甲肥大 聲帶是但中一樣
講起靜止話面我以為真係lag機
點知真係喜馬拉雅星五條煙
呢條片真係好撚癲
係啊真係太浮
其實做演員把聲仲緊要過個樣
你幾靚都好 把聲唔得好容易出戲
同埋又同ca撞type我會視覺疲勞
相信deadline 前會有大量人轉票
再講多幾個gag驚笑到斷氣
btw Ellen係salon場戲笑得好真心
會有人第一心水輸硬就投第二心水
而家係睇510定影嬴
除左第一條片唔撚得之外
其實另外4條片都算各有特色
影510講野都好大問題 其實泰妹都係有少少 如果你要聽得最舒服真係nat
廉價特效真係試當真精髓黎
最記得開台頭幾條片 最後d廉價特效火 然後LD發入場笑到仆街
成班510打手係咁吹風踩影真係好撚肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞