試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
呢種性格先醒扮豬食老虎
雪球效應
啲票呢幾日愈滾愈大
其實你鍾意食朱古力 我鐘意食vanilla 就算我點樣解釋vanilla有幾好食都係唔會改變到你既preference 反之亦然 喜好ed嘢好personal 冇咩好爭論
37%
問題係班友日日係到講都唔知朱古力有咩好食明明vanilla好食D
月泰都仲有鐵票繼續以示支持
Natalie果邊啲票恐慌性拋售
嗰位巴打似係進入最後直路,太緊張先至咁講嘅啫

不過呢到未必個個都係某花草嘅fans,可能有啲係見校花校草容易引起討論,先乘機搵啲嘢嚟講
倫姐直接提前頒左畢業證書俾nat同何求
所以係冇討論空間 而我唔覺得preference e樣嘢係有高低之分 冇話我鐘意朱古力就係比較高尚有品味 亦冇必要逼人鐘意食朱古力
其實一個藝人自己一失左信心,觀眾係馬上睇到嘅,你唔想做觀眾就會走,好似上次Hoilam 咁
其實我都冇踩510我只係想影贏
你一係趁依家sell下影仲好啦
認同
本身510真係唔算好有演技,修哥都話過佢成日演戲都只係做返自己
但佢喺《碰瓷》算係自然咗好多,已經有驚喜
不過就未到好戲嘅地步...
(已投最好戲嘅泰妹)
真心慘
一條片就末殺哂佢一路以嚟嘅表現
承認同尊重公投結果

不過我始終認為shadow係最符合校花嘅各種要求
其實唔係預左架咩
之前一直都係當個比賽係功課當project咁run出黎
去到演戲唱歌果d其實無乜貨賣
黎到呢到都超額完成啦
始終個channel係靠拍片揾食
做幕前觀眾緣始終好重要
如果510班支持者真係咁有動員力真係勁
同埋又唔係演員訓練班,演技係咪真係最重要

私心仲係月泰
唔知係咪開哂道歉記者會咁反而令fans流失
feel到佢自己都放棄 啲票先跟住走
day 1 修仔已經講呢個係觀眾緣嘅比賽
510贏到自然係因為多人鐘意佢
呢啲主觀因素冇乜好拗

如果佢係冇料,即使簽咗觀眾都會收佢皮,例子:梓豪

亦都預期輸咗個啲都會見到佢地
泰妹,影,Angelina 呢啲已經好ready, 試當真除非傻撚咗,唔係冇乜可能放走佢地
而市場上亦唔見得有其他平台有比試當真有更多exposure
準備完場, 康上到第3 都真係熱血到尾, 臨完場居然都仲有2% 票再入比930, 都唔知係勝利球迷定真係咁遲先投
康上到第三對得住自己啦
熱血傻9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞