試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
明明扮佐為 咸靈王幾好
但大人棍食緊大淫棍 都唔錯
泰+石
康泰 碰瓷 大人棍 唔識排三條都中意
同埋要呼應返做大人
同埋食到成長
大人棍稍勝一籌
d 校花校草個個以為自己係影帝影后搶住揀nero ellen,結果都係豪腎拍鳩野最好睇 皓嵐牙月好醒,一早搶豪哥
有豪波係度真係唔駛擔心唔好睇
純粹俾牙月皓嵐感受下part 豪波既不安
淨係知end 得好型
綁鞋帶呀!
咸靈王個名正好多
後面牙石生cqncer 唔係講番之前出過d 笑話就仲好睇,d 咸濕笑話好唔夠喉
月石黨滿足晒
琴晚碰瓷攬實510 仲諗如果係攬牙月就好
點知今日有得睇月石壁咚
無計,牙月話聽過晒 而家咁排仲有味道,又唔駛諗新
論演出校花入邊其實月真係做得最好
可惜個基本盤差太多
依條片根本唔係幫皓嵐同月 係幫牙石 CLS
牙月連story都無出
拍得牙月好靚
我都係排
康泰>大人棍>>>碰瓷>鬼影>>>>>>>>>犯賭愛
--------------------------------------------------------------------------
康泰: 最表現到兩位校花草嘅特點同性格
熱血飛到泰國拍+武打+掌上壓+拜神
歌好聽, 好撚chill好有feel, 可以係咁Loop, 真係出到無敵鉸剪腳
--------------------------------------------------------------------------
大人棍: 最夠試當真味, 故事起承轉合最smooth
月石cp + 臨尾洋蔥
同埋係唯一我笑得出嘅畢業劇場
月剪哂片又落字幕, 同埋拍得靚
碰瓷: 珈其同腎仔演出好正
好鍾意架輪椅尾翼
不過花草演技有時令人出戲
同埋冇乜位好笑
鬼影: 第一次睇有睇到嘩嘩聲, 不過故事太空洞, 淨得模仿tvb古裝味道
中二位唔太睇得出
兩位花草演出普通, 講對白唔太得, 被慈姑搶咗Focus
犯賭愛: nat第一次出場好靚, 但演技真係令人好出戲, 入唔到個角色
何求唱歌把聲好趕客得嚟唔好笑
瀟灑退場
最後綁鞋帶勁有feel
帶出咗不知不覺變做大人但又冇咗嗰種小朋友嘅興奮
唔建議玩雷動
自由意志,投翻自己最鍾意、最想支持嗰個
回應番之前, 話所有皓嵐講嘅咸濕笑話月都聽過哂, 所以先一聽就喊丫嘛
單純依5條嘅話

石>康>嵐>曾>求
泰=月>510>影>nat
經今次比賽
原來試當真靈魂係豪哥哥
好耐冇睇過片有番以前味道
唔好再做音樂做番正業啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞