試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
拍左幾十條片睇得幾條 但唔睇好
勁到
去到決賽已經當贏啦
Ellen 你叫佢編劇度劇本一定冇問題
但要執行就真係未夠好

之前大家覺得好睇嘅
修 locker 豪腎埋到去已經自動波比野你,仲會比突

但求吧欠經驗,今次就好明題導唔到佢地入戲
變左真係素人就咁拍條片
投咗泰妹
唔擔心佢前途
就算贏唔到都實大把世界
睇得出佢好有火同埋乜都pick up得好快
樣雖然唔係好典型靚但襟睇
咁嘅醒目女唔會撈唔起嘅
除咗泰妹,影月510都升緊票,即係吧吧變咗提款機
真喎
犯賭愛搵咗豬文白水jay
鬼影搵咗慈姑
碰瓷搵咗珈其JFFT+腎仔carry+前校花草群戲
大人棍冇搵猛人客串但都特登搵Stone嚟月石cp+豪波carry

康泰主要都係康泰自己 + ern9呢個半幕前輔助
510升得好撚快
同埋時間太急
佢地仲要改晒條橋

連tune下演技take多幾次都機會都冇
明呀 所以特登介紹返一姐作品

Nero嘅話 我自己睇完全民造片2就明點解佢喺直播係咁撚曾Sir
太大想頭
太多野想塞曬落去
好似下班勿語簡簡單單一條橋一個景直落仲好
我作為觀眾
會想條片一係就超認真 -> 對面那位
一係就鳩到極致 -> 大佬呀 ( 鳩到極致嘅代表)

依家兩頭唔到岸,如果最後何求鳩唱反而仲好
入得去做編導都唔會冇料啦,有比較先有進步

反而嗰單我都覺得佢無錯喎曾sir遲幾次到,有兩次仲要遲成個幾兩個鐘,哇屌心諗佢連基本尊重人都冇你話曾sir 遲一次就當你訓過龍,鑊鑊都遲,唔怪得shadow 黑鳩佢面同nero撚佢
唔太同意
泰妹本身五官同輪廓都靚
係佢太男仔頭同少打扮啫
由中學雞時代已經靚

冠軍睇黎係影510之爭,510似會過到影拎冠軍
ern9出半條但真係完全冇搶佢2個嘅風頭
豪腎多多少少都搶左少少
導演黎講ern9今次真係滿分
造片介紹代表作即刻變康泰旅行團
但shadow係訓身幫曾sir㗎
之前明知曾sir大機會出局都指明同佢拍檔,又陪佢葵廣拉票(明明自己大lead緊)
衝呀510
咁我估佢都當下心情唔好姐佢之後都補左句講笑舒緩氣氛
泰妹不嬲都靚
算爆得好勁d票
好可惜泰妹太有獨特性,得一種票源依加係要1打4

Shadow可以食埋Angelina啲票源,兩個同type
510就食埋棄Nat啲票源,Nat真嘅無得救番上去
法國你應該係泰妹真人或者朋友
佢上個post曲線自爆左應該係鐵金邊粉
泰妹真人如果識營銷多啲自己同Hard sell少少
可能會多唔少票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞