試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
改投影了
曾sir啲票應該七八成都係啲人投影 順便投俾佢
真係上到itunes單曲榜第一名
Firm到
票投康泰,係欣賞佢哋,支持佢哋,覺得一路以嚟佢哋嘅表現最值得你支持就撐到底,投佢哋啦好嘛
求》曾?
所以demo records 成立以黎第一首派台歌就係康泰旅行團?
佢無記憶點嘅同時都無明顯弱點(遲到之前) 佢樣樣都有半桶水
而且啲foodboi feel已被foul曬 佢可以食曬呢堆票(註:只係講feel 唔一定真係foodboi)
同埋如果講演鳩 佢係五強最佳 其他人太正路 曾sir同何求完全相反 何求係feel到好用力搞緊笑 反而曾sir係滲出嚟 有種講唔出嘅鳩
作為好耐冇睇過片又冇追開選舉嘅舊觀眾,睇返下之前嗰啲片,論校花只係覺得泰妹係最有潛力同新鮮感,佢呢type 真係比到啲新意同能量感比而家嘅試當真而唔只係入嚟學野同迎合個台。
triple g 岸
曾sir我記憶點係佢談吐 好識做人
Stone對我黎講反而無記憶點
康有熱血實力真係未有,何求炒咗被棄,曾sir咩都叫做ok咁未第3

反而試當真啲人覺得遲到唔係大問題
唔鍾意曾sir嗰啲人通常係唔會buy呢樣嘢 所以佢哋唔明點解呢啲談吐/計算會係記憶點同埋會吸到票 但事實就係有班人鍾意呢種
stone應該仲有好多手牌未出 因為已經無需要 同埋佢好似都好多其他嘢同時搞緊
foodboi feel點睇都係牙石
之前都唔少直播有講佢地拍野個陣call time係唔會準時嘅
泰妹懶人包

罰公司唔包全crew人飯好左啲啦
豪哥例外
佢賣點係把聲勁温柔、識唱歌,同埋對答得體
珍 最鐘意依2個
笑死 修哥ig icon即刻變咗iron man
希望Angelina都可以咁影
牙石已經做咗照顧大家嘅大哥哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞