試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
其實成日有人話21強得1年約,冠軍先有長約,我唔係好知分別係邊…
一個得2年歷史嘅YouTube channel,賣NFT 都係講緊未來2年roadmap,2年後仲係唔係度都未知,簽1年同簽2年3年有咩分別?萬一簽完長約過2年個channel摺咗個冠軍就仆街…
根本簽1年就已經係「簽咗」,之後就係各自修行睇邊個跑出,所以我自己絕對唔會話為咗唔想邊個贏而玩棄保,做靚個數字俾自己支持果個作為鼓勵先最重要,就算係輸硬都可以輸得好睇
咸靈王應該吸到VIEW大人棍你要明哂先會覺得好過咸靈王

我自己會用返咸靈王, 會易D 明個故事, 唔係個個都會返睇或者睇影評
冠軍會力捧同重點裁培掛?
會貼錢比佢上workshop/派廣告?
其他就相對上被動啲?
未就係因為第二名同第五名冇咩分別所以先會棄保, 你估吧吧真係會以為觀眾全部離棄佢咩
睇片黎講連510+牙石個情侶感都仲高過佢地
牙月死忠here
如果月石係一pair拍十強片, 比ellen導
行13B路線賣sweet嘅話, 出到黎可能會好好睇
月石2個都有對開鏡頭 易控制好多
其實你係弱智定點 真心問
分別就大囉,成王敗寇
我地追開就話認得晒邊個打邊個姐,街客、廣告商同傳媒只會認得冠軍,唔會理第二係邊個
到時拍廣告都只集中喺贏家身上
所以未話2到5名冇大分別
係成王敗寇就唔會宜家meaning 周圍都係

不過實有人話一早簽落(但meaning day one都唔係第一),咪睇下之後點
其實唔長簽仲好啦,依加有個IG 就可以接job , 仲唔使比人食夾棍
其實佢地仲係好raw好需要train囉
唔長簽邊個會俾資源你上堂學嘢同俾多啲job機會你
好在依家呢五條片幫咗十位校花校草入屋
之後佢地再出現係 channel 應該都無咁多「唔想睇」嘅聲音
成個台我諗除咗開台片,應該無一條劇場可以俾佢哋停哂工度一個星期先拍,所以有咁嘅質素其實唔係應份,正常來講要放棄好多廣告揾真錢機會先做到
點會 又唔係ca kayan
十個加導演都係得510豪腎多廣告
一萬幾千follower接咩job
副chan放腎啲足球片同啲花草自己玩嘅片都得
得啲老屎忽一直冇俾機會咁話:成班MK仔女、唔想睇、垃圾
大部分冇興趣既都係觀望態度
講緊全台幕後停哂工關幕前咩事?
平時啲廣告咪一樣要幕後拍,唔係淨係叫豪腎上雜誌社影相果隻喎
21強份約係因為幫佢哋提供咗曝光機會
如果有任何Job上門可以幫佢哋打理同抽水用
所以同造星入選者一樣都只會係為期一年
當然唔可以排除日後任何嘅可能性
但呢刻同冠軍嘅正常藝人合約完全係兩回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞