試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
Stone發揮得好好
睇埋全民造片先投
個人覺得其實呢條只係好ellen少少
劇情至少通順但冇咩驚豔位又冇碰瓷嗰種勵志反思

仲有一點算係個人偏見,一直覺得皓嵐同試當真個vibe極唔夾
好似條片自嘲小朋友夾硬想混入大人咁,其實佢三月的嵐開始都已經係行呢個方向
咁唔通諗住黎緊每條片都俾個小朋友/中學生角色佢扮? 對佢對試當真都係壞事

好似黃秋生話齋,讀好啲書等佢過多幾年再黎啦
shadow講野含住條撚咁真係唔想再睇佢
想像唔到真係簽左佢會點
做鳩片又做唔到
得個樣
把聲又唔入mic
睇(聽)佢做戲勁辛苦 追字幕追到
泰妹 510 moon是旦一個都好過佢
好心決賽一半觀眾投一半試當真員工投啦
班人洗票洗到
同hoilam第二果次一樣
本身都唔係前列
無啦啦洗到上頭位
牙月d 戲反而係最順眼過其他校花
中point
懷疑琴日一見到條片 即刻拎嚟用
take皓嵐擰轉頭搵唔到豪哥嗰個wide angle好有feel
睇睇下 牙月都幾正
5條片出晒後覺得影真係值拉開咁多咩
康泰=大人棍>>碰瓷>>> 鬼影>>>>>>犯賭愛

唯有工作email同私人email各投泰月一票
救得幾多得幾多
Jay 510
同意ching講法推一下
豪哥呢條最撚精彩劇情一流,冇悶場,仲賣埋廣告,搵埋對手拍真係鬼才
要剪片邊得閒呀
影呢類型 而家咪有9896同ca姐囉
比泰妹 510 月上好過啦
同你一樣排法

康泰最屈機既位係成個mv係fit哂兩位校花草
換左其他校花草就唔match
度身訂做
同埋佢地係第2組出片
咁短時間內有呢個成品其實好撚勁

大人棍就真係咪一會loop既劇場同埋睇到笑到仆街
仲要打字幕,字幕佢都有份啊
真最唔想佢第一
Natalie已經唔喺討論入面
個人排名
康泰=碰瓷>鬼影>大人棍>>>>>>>犯賭愛
幾好睇
暫時真係康泰同大人棍最好
其實有無人覺得牙月幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞