試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
新人要發揮自己一定要自己比力諗出黎
唔係就要靠人carry
ellen 條片新人無度橋又無人carry 點會好睇
自從moon開發咗「實體」拉票之後泰妹已經出過鋪頭幾次,shadow陪曾sir都算出過去
510同吧吧要黎生就無去過
真 10個comment有5個都係喺度sell 康泰/泰妹
洗板咁
贏口碑輸選票
洗多兩日冇得洗啦
再加休漁期
呢度又會回歸平靜
你係咪dc hard sell到比人屌果個?
Ernest都有搵幫手嘅
不過音樂個方面姐
申利:康泰旅行團支持者
NO OF COZ
最後會唔會全都轉票4x%vs 4x%
點會 咁多人撐泰
真係唔出奇
兩個都好多人唔想佢贏, 然後投對家
依啲比賽都要含淚投票 唔投自己心水
呢個未就係點解個個民主國家都會變成兩大黨之爭,大部分人冇得贏就注定會改投第2心水
有得睇走勢就有呢個情況出現
其實我相信好多人都有第二心水
我諗有唔少人已經覺得吧吧機會越黎越渺茫而改票比第二心水
希望佢識諗 萬一最後一日跌到得返5% 唔係佢真係得咁少人支持
只係D人冇左第一心水都想保住個第二
五強最gfable係啊月
草冇得追, 花都仲有得鬥下
豪無懸念
編試打到上黎算係啦
仲要打經典系列都有45%
國家選舉係贏家全取,少過50%就係輸
校花校草你當係一個大型入行招聘會咋,做得好就有人簽㗎啦,真係考試考第一就包紅咩?
造星4完咗無一年,宜家係marf 定day紅啲?虛名贏到梗係好,但為咗俾一個虛名「第二心水」而做到個「第一心水」(好似)無哂票… 有啲無謂
你不停講啲嘢都係強調緊‘’2到5名係冇所謂”呢個point未就係點解咁緊張邊個第一囉,都已經冇人講嗰10萬
我不嬲係講緊1-5名(甚至更後,正如meaning周圍都係)都對佢哋前途無關係喎

投票純粹係認同表現,為咗捧邊個「上」就轉票我都唔知為乜,造星都唔係越高排名越紅啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞