試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
轉投泰妹,由最唔like佢到依加睇埋條fan cam 之後最鐘意佢有冇可能贏到?
條片入面佢啲戲咁差都可以谷返上第一

真係諗唔明
d人剩係dislike又唔回應下
好難 d人又話吧吧票源過哂俾510
影贏都好過510,唔知510扮on9定唔識講野,開口及着脷咁款
不如投埋比阿康推佢一齊同泰妹入三甲都好
nat 姐就黎連尾四車尾燈都見唔到,今晚仲有條造片幫阿moon 助炒一下
咁應該係冇預到上到第二啫
一個畢業作品附帶順便上埋平台嘅歌仔
係 因為佢地都諗唔到到底510有咩優勝
咪同影啲hater一樣
撐影既投左影先算
其實宜家2345全部都見唔到1234車尾燈㗎啦
就算見到都係幻覺,之前幾round 510排後咗啲只係班510大軍見無損大局讓下賽咋
唔好話有咩優勝,只係佢多啲人like啫
佢特色就係有陣鳩味囉,可以俾試當真啲人撚鳩做下把
我唔投泰係因為條片雖然好睇
但都show唔到佢哋啲戲係點
而家未就係有班人鍾意睇510呆同尻囉,由開始選酸到今日都仲酸緊人地鍾意呀慈你就一味講caca最靚caca世一,得個酸字人地睇夠靚女呀,想睇尻嘢呀

開冧嗰輪又係,日酸夜酸,人地group到今日都仲係一日幾百message呀,出咗局咁耐都係呀,人地日日吹水不知幾開心呀,而家5強啲gp反而仲靜,你唔識欣賞係你嘅事,我都唔知開冧個gp係做咩尻但係人地就係有支持者就係成個gp 夠friend,唔啱你心水就日酸夜酸,你攪比賽你做評判未最公平囉,講
就係呢點所以唔明
因為佢俾人撚d 反應而投既有無諗過佢其實係咪真係鍾意咁樣俾人撚
如果佢真係介意到有一日佢醒覺左識say no to 撚,知道左點俾反應果陣,投佢呢班人咪無野睇? 呢個比賽唔係投個潛力股而係投個人入去睇佢俾人撚會唔會太有趣 同埋我唔覺得佢入到係去係想同你做下把 我真心希望呢個point 唔係代表大部份投佢既人既主流意見
不過睇化左,最尾邊個贏咪邊個贏,反正有料都=/=有票

利申:無跟到真心話台果d 野,可能佢真係enjoy 俾人撚而我唔知
之前live 同片都有做過唔係曳
泰妹啲戲以素人講肯定無問題
阿康就… 做掌上壓揚長避短係明智選擇
唔投而家投咩?石大酷嵐7年喎,佢玩多6 7年一定屌打石啦,咁做咩投石?酷嵐玩哂啦,再講你比夢玩多十年佢會唔屈機?又唔見人投佢?
開頭倒數同中間樂器間奏點同
投潛力股喎,咁緊係投石
皓嵐果d 已經係實力唔係潛力
講潛力都未輪到510 啦
夢嗰陣又唔潛力股?點解會講冇人會等你ready?因為只有而家我先睇到,幾年後邊個知?

講到尾未又係唔啱你心水就剩係識酸,啱心水就嘩嘩嘩有taste
講到尾未又係唔啱你心水就剩係識酸,啱心水就嘩嘩嘩有taste

原句俾返你都得
我隨咗屌哂全部人編潮文從來冇講過唔知點解xxx咁多票,我從來都係講百貨應百客,冇證據證明買票就收皮
都幾明顯nat 啲票轉左去510度
睇怕牙影都難追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞