試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
你無啦啦講埋啲無關係既野做乜鳩依加提起件事似係你想佢死多啲本身無人記得
因為冇人覺得1同2名冇分別
造星四過咗唔夠一年,Marf Gao Day人氣你點排?
造星4個賽制係觀眾同評判投票各佔一半

有啲人紅啲 但能力無咁突出 有啲人好勁 但無乜人鍾意

人地個比賽本身都唔係鬥觀眾緣 你又走去比人氣

觀眾緣比賽 你又話幾多人投票無分別

更何況Gao都有好多師奶鍾意 唔係你心水就話人地無人氣
原來係呢件垃圾
你up乜鳩你好笑啲,乜都用個jer字,我係要jer佢我就推到1001啦護航前用下個閪腦先啦唔啱你聽既說話就係屈臭人仲有,我鐘意睇依啲好片同我既行為有咩關係?原來睇有人生意義既片就唔可以屌鳩人你真係正宗on9仔,兩件無關係既事都格硬拉埋一齊講
究竟係咪真係有人係鐘意Gao 同心0鐘意到整應援整燈箱之類ivy day 嗰啲後生女就一定有啦
造星4講明頭3一定簽
係都拎入唔到團嗰啲出嚟比啦
都唔知你喺度噏乜春
緊係有只係冇咁多
但呢個係應援文化同比賽模式嘅問題
你扔校花去玩造星4入到三十強啲fans都會多好多又癲好多
心0之前有一個喇
你真係on9我回人就話我推post,唔回人就唔敢入。再者,咁多條友我點覆得晒我不嬲做法就前期個個都覆,後面多人我就由個post 自己膨漲到完。
咁講啦我基本上冇撐過仼何一個花,因為我覺得最靚嗰個moon 都唔會贏到,我投影純粹覺得佢firm 值得贏

分別就係我講hl 係講佢個格,ellen就係講佢今次條片既質素,一個私一個公。教埋你分啦明未啊小朋友?
啱啊一個電視一個網台會拎黎比較嘅人都黐黐地
咁勁36歲真係只可以吸引到中女,冇後生仔會鍾意老女人鐘意都應援級
510過埋影有幾多人又會心臟病發
泰妹都流走唔少票 跌到19%
吧求最尾票數會數會跌穿7
不多於5%(加埋)
如果係咁既話,尊重賽果,但有佢既片就唔會禁入去睇
睇試當真睇到玩黨爭真係好無謂
你地當初subscribe呢個channel嘅初心係乜?
你咪又係同“有花草就唔睇”嘅人一樣自己唔肯睇新嘢就否定哂冇睇開嘅人,咁除咗豪腎修你都唔應該睇
希望唔好唔開心
未差到得咁少票
我無咁悲觀,估應該每人剩5%到

香港人連大型娛樂圈招聘會都鍾意玩雷動
又唔係十惡不赦 洗唔洗反成咁
估唔到兜兜轉轉又到返510做票后
如果佢最後贏到希望唔好再比人話躺贏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞