試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
台慶片題外話
唔明點解Nat求開始跌票唔開下live救一救自己
上幾個禮拜都好積極CP開live
今個禮拜咁關鍵都唔開好奇怪
Sell完CP唔掂 分左手?
應該灰咗 + 勁唔開心
但係有邊個唱歌有potential
偶像路線都無
唯一諗到係Janice
如果齋計三小時view 15k
同時段好似入唔到頭三添
除非youtube驗緊views未update
其實真係好慘
好似之前d表現白費哂
如果泰妹最後一刻仲係第三
想轉票比吧支持下
求吧:覺得未至於咁差,只係平凡一點同冇咩主旨。支持率大跌主要係吧吧自己都放棄左咁,全民造片中不斷道歉見到參加者自己都灰左,本身支持的人都只好轉投其他人。

康泰:眼前一亮嘅,本身一向唔太接受到Ernest,今次心服口服,全民造片再加唔少分,個份熱血
不過都要講一講,今次成功於劍走偏鋒,成功將弱點收藏曬。

影梓:唔講公關災難,條片係大制作嘅。不過其實冇咩內容,亦突出唔到校花校草,感覺似show off多過比賽,回頭再睇興趣不大。反而全民造片的影仲吸引過片。

930:整體來說好完整,開頭唔太同意賢俾咁多責任930,始終比賽,會令他們壓力大增,特別510同平常人有D唔同。結果都今人滿意嘅,不過D歌係即意唱成咁定點架

嵐月:驚喜,豪哥果然唔簡單,有笑有淚有廣告。
可能好似浩嵐之前咁講,想有好作品比比賽更重要,俾咁多機會stone 。月也表現得幾好,希望最後會簽佢。

嵐月/康泰》930 》影梓》求吧
花:泰
草:石
不過都要睇埋聽日造片先
其實影點會同ca撞type 完全唔同type喎
你話撞9896反而合理啲
唔難聽好多個都做到, 仲要係未學過, 唔係冇得攪
好好笑但內容有啲空泛🤣
真 如果呢個結果 係最合理
真 !
level同type兩回事喎
即係陳7同韋拿唔同級數 唔代表佢哋唔同type
吧吧出完片已經知炒左仲要見到跟住一組接一組, 一組爆過一組, 佢口講唔放棄姐其實佢咁理性的人一定知咩事
難得前期咁好表現,點知令支持者跌曬眼鏡
要重新面對觀眾真係要返d勇氣
加埋見住d票慢慢流走果下無力感就更大打擊
中肯
佢自己一開始都話如果嬴唔到就繼續返去做廣告,理性Max
連本身女成員劇場出鏡機會都唔多,如果唔係藝員約,佢都唔會太想簽啲部頭約,唔知幾時先有一條片拍
大家都係行靚女路線喎 9896已經係另一個級數 似model多過演員
影點都唔會靚過9896
一般貨式
caca就比較貼地少少,帶少少mk味又有d鄰家女孩咁
9896氣質係model果種高尚
而牙影第一印象係仙氣,遠觀不可褻玩
其實3個都唔算好一樣
覺得同9896最似就係好佻皮鬼馬囉
而牙影就再多多樣中二特色

能力越大責任越大
人大了要學習面對生離死別
人最緊要係做到自己鍾意嘅事
長大會不知不覺的來臨

求其都講到幾樣,點會空泛
同意
有把豪哥既聲出現"點解要有內容呀哈哈"
有內容喎 罰你睇多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞