試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
any肥啦
都係真正去casting之後mv導演㨂出嚟做男女主角
都好叻叻豬啦
即係唔止黃修平,柯煒林都認同佢兩個係花草中最好戲
唔好咁講啦 試當真搞呢D係小圈子自己玩架咋 根本冇人想睇
其他泰妹有在熊仔頭片客串過

12:11 12:20 12:31 12:52
https://youtu.be/XG8-Cd4kpO0

咁公道講, 中cast唔 = 最好戲
中cast = 最適合姐
不過証實左一樣野
DJ MV次次都搵靚女做女主角
所以泰妹係已被認証嘅靚女
根本就得吧唔第一係有機會做黎生, 另外幾個都大把機會(只要佢地肯做), 落街買早餐又見到MEANING 啦, 繼續酸啦
我係想話510喺《碰瓷》嘅表現係OK嘅,
以素人嚟講,觀眾睇佢做《碰瓷》嗰陣,唔會覺得好出戲/尷尬已經唔錯

不過讚佢好戲就多咗
嗰條友反開510 追佢故八成留言都係講510
Ching呀,與其用雷動嘅方式嚟幫自己鍾意嘅花草拉票,

不如講多幾句點解影值得投票支持佢,

或者講下佢有啲咩特點,係其他校花無嘅/相對弱啲,令呢啲特點可以成為轉投影嘅原因

都2022年啦,有無咁鍾意做聰明選民呀
真啊 雖然改變唔到名次
但至少我都想繼續支持 肥nat 同求寶寶
愛你地啊
校花校草都特登針住某一個人反,
睇嚟佢好鍾意呢個大型企劃
低質FANS 剩係會識得踩一抬一, 得閒又出黎講人地點衰點衰, 人地自己幫心水剪片整BANNER 呢班友剩係識係到踩對家
佢之前直播不時都喊,有時真係唔明個喊位係邊
就會覺得佢做多咗,或者懷疑係咪色水嘢嚟

我一開始得閒先睇吓校花校草,啲人都未認得哂,但睇兩次直播,moon就兩次都喊,睇到有啲尷尬

係十強之後了解多咗先有好感
我其實都ok鍾意佢
係一開頭佢未識拿捏啲情緒
不過我覺得佢唔應該留喺試當真
佢自己都話想拍綜藝同做KOL,本質上其實唔係試當真想佢啲藝人做嘅嘢
所以就算覺得唔錯都唔揀
佢可以拍MOON張西望
真,我覺得佢可以幫試當真開拓綜藝部門
佢造片直接即興都做到, 其實佢一定拍到
直接入暗部啦
嘩,牙康終於過咗曾sir
510個%愈升愈有 真係好似stone咁突出?可以大拋離其他校花
誇張咗
%過埋stone
510領先得咁誇張
natalie 被恐慌性拋售,得番6% cls
你睇吧吧d票就知轉左去510度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞