試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
吧吧演反差角色未必係一姐想,可能受修影響都唔奇
我明點解我唔睇好佢地兩個你咁多套入面,得針情同uber 爸爸3我睇晒其他都係飛住睇,有啲見到標題都冇㩒入去。Uber 爸爸第一集好睇,但之後兩集每次都一樣劇情就覺得少悶。

可能我睇開以前captv 嗰種鳩/有深度既片,我指嘅有深度係帶出少少人生意義嗰種
Uber爸爸 2, 3, 香甜粟米片, 劇本醫生, 葵興森林,
都夠哂鳩, 搞笑啦
一姐個人出名鳩同度故事幾好, 唔淨係識拍愛情嘢架喎
葵興森林咁撚正, 正到修仔要心事台出導讀, 都冇睇哂?
我睇多次先淨係依套唔記得內容
Solo:剪接煩惱師,死亡email,13B,親愛的,劇本醫生,粟米片,Uber爸爸外傳,Uber爸爸3,換遮會,熱戰4

聯導:今晚打女人,Uber爸爸2,沒有秋天的童話,葵森,針情

有份度:冰島灘鼓龍

數據黎講,拎每月大短片獎次數Ellen都多
1st 游學修:9次
2nd Ellen:6次(聯導計半次)
3rd Nero:3.5次
4th 許賢:1.5次
5th 豪哥,Locker,唐記:各1次
Ellen真係一姐黎架…
幾好睇原來無睇過sor ,幾鳩幾正,腎仔做戲幾得
好啦我認錯了但今次真失手
你唔係唔睇好 你係連睇都無撚睇
然後就衝出黎扮有深度咁比較佢同豪哥啲片
講試當真導演既成績ellen屌打豪哥9條街
你係要睇鳩野咪返去loop captv
唔洗特登為左豪哥而踩其他人
今晚打女人睇過未
你盲既就收皮好無?13b 同 uber 3唔係佢拍?點撚樣無睇過?無睇過晒全部就等於無睇過。on 9仔我讚豪賢修三個,你就選擇性失明,話我淨係撐豪哥

試當真咪多得你依啲柒頭fans囉,有批評就叫人返去loop 舊野,你話你係修哥大老闆我都算,屌你老母你邊撚個啊專制過中國
頭先睇返有睇過,依個都正
成個post追咗咁耐 大風向似係
泰>影>510>月>吧
點解泰妹可以同影爭差唔多10%咁遠唔通連登真係小眾

利申超重心泰妹
其實ellen條片係無乜問題 純粹演得唔好
你換locker kayan 上去演邊會出事

好明顯睇到新人參與程度會直接影響條片既質素 自己度出黎既一定岩自己演 始終唔係專業演員可以適應任何劇本
諗諗吓
其實如果平時無追直播嘅觀眾係唔會知道D片係邊個導
今次係第一次講到明邊五個導演出五條片

所以都明點解突然間咁多人踩一姐

建議大家畀D耐性幫一姐平反
平時有啲正片風向以為三個老細事但一個度嘅
最後係一姐
一次失手就要俾人咁踩好sad
剪接煩惱師好撚深刻
佢地算係最少時間準備 Nat仲要連港產片都唔點樣睇 好撚考Ellen功力
D人應該針對今次條片姐
唔係針對個人
Ellen往職咁好
應該係死忠行動力太低
無辦法 510同影啲fans好落力拉票
呢個都關事,演員真係可以差好多
而家諗返5 段片4 段都有好多有料之人幫手出鏡,都幫到段片好多
就係康泰就真係得佢3 個出都咁正,其實真係幾勁
真心,我睇完康泰旅行團先知5條片分別邊個拍,我唔係啲咩狂熱fans,我得閒先睇下,純粹覺得犯賭愛真係唔知講咩,之前YouTube嗰啲片我都冇話特登留意邊條片係邊個拍,所以頭先你叫我睇返嗰兩段片我都覺得佢係幾好,淨係佢係女人我已經唔會特登踩佢反而Nero我先想踩不過係踩個格
Moon之前超勤力拉票衝十強,但唔知係咪自知贏唔到想專心拍條好片好過,呢兩星期連IG post 都冇出咁滯

當然唔排除幫豪哥剪片太忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞