試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (64) 一生蔚求/熱血康泰/影梓我殭/碰瓷0石/月嵐咸檸

1001 回覆
78 Like 126 Dislike
石做咁多嘢都有人話佢躺贏啦,唔係心水贏就唔順氣㗎啦
無計架 玩得依啲比賽一定有啲唔係試當真嘅觀眾只撐自己心水 理撚得你試當真姐
真喎
同埋真係吸到少量本身冇睇開channel嘅人
點都係好事
康要票
就算校草頭一二名唔夠打
佢都值得攞個第三名
唔係輸俾個未入行先遲到王啊
一直都投康
希望佢今次再有神蹟庇佑
留名
名次影響獎金
邊個都可以棄但係金邊粉唔應該棄票
投咗泰妹 但一路都覺得泰妹應該有啲家底
尻估佢係可以住屋企但係財政獨立,佢之前講過呢十萬可以幫佢重回正軌
我覺得佢咁先吸引到人 依個時代興閪口
閪口冇料咪又係好快收皮
有冇家底唔知,但幾肯定佢自己無乜錢,當初佢話真係好需要嗰10萬蚊,好想贏。我估佢學費問題?
路過問一問 一定要睇哂人個人既作品先評論得?
睇左一部分 唔鐘意 唔反得?

例如WOODY ALLEN一生人有幾十套電影
D人睇兩三套覺得唔岩FEEL 就唔睇 就反 就同其他導演比較架啦
係咪要睇哂先評得?
鐘意咪鐘意 唔鐘意咪唔鐘意
如果覺得樓上條友膚淺 點解要同佢嘈 咪由佢有佢既意見
有冇人loop咗幾次大人棍,之前啲片都好少loop,我覺得最好笑係牙石話我真係好鍾意講咸嘢個鳩樣真係好撚好笑
今晚校花草心事台10pm
想睇嘅記得升盲撐
睇幾多咪評幾多
乜野叫唔睇好
路蘭都有幾套垃圾
你會唔會拎個幾套垃圾黎講唔睇好路蘭下套新戲?
但修哥次次見到510都笑到仆街
佢笑死咗
根本修哥好中意510
好似試當真入面好多人都好鍾意撚9 510
同埋就算佢講錯嘢大家都知道510唔係立心不良
鏡頭下、同ig live嘅510先係最吸引
又成日比人撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞