DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
咁夾時間咪好麻煩囉
其實係
應該淨係第一次去先要一齊去 之後唔洗掛。。。
我見hairless 依家學生優惠脫full bikini 係$5310,想問係咪扺過有人 referral ?
Hairfade平d
未去過 但呢個post既人對hairfade幾好評價
咁兩間嘢又唔可以做比較, hairless 環境服務質素一定好好多
有冇人知咩係雙波長(755+1064nm)脫毛??係咪會好d??
追下post 先問
上頁先講完
唔好咁懶啦
你係咪講緊A記嗰部Thunder? 呢部就真係激光嚟嘅,唔係彩光, 好嘢嚟㗎,尤其是幼毛,非常好
想問吓有無人都係A+脫毛 覺得好痛
前排比價錢吸引到 去咗佢度脫手臂 打完之後一個個圈紅晒同過程勁痛⋯
因為都有去開第間脫腋下無乜感覺 所以無諗過手臂都咁痛
第一次都咁痛 之後點頂
正常唔痛第一次
因為能量會開好細
理論就係, join 過d 記
一黎hard sell, 二黎隔左太耐都唔想再去, 治療師實走左(實又sell 過)
你話俾佢哋知好痛,佢哋都會較低返
有無絲打可以分享下打比堅尼位到底有幾痛好驚但又想脫埋
第一次係完全感覺到痛,但係兩次後就開始冇痛嘅感覺。其實真係好難講,唔痛即係個能量開到好低其實又未必有效有效就會痛
個個感受唔同架喎
其實bikini 位都好快打完
I位真係幾痛
不過成個過程好快
忍一忍就ok
你可以叫佢開大個凍風
我係hairfade脫,反而係凍多過痛
hairfade 你覺得點?我諗緊join呢間
你哋會唔會剩係脫V 唔脫I O會唔會好奇怪
一齊?
一齊有咩優惠㗎
Yanis脫咗差唔多兩年都仲係好多毛純粹一達達少咗啲 但因為本身有毛囊角化比佢哋sell咗做植酸先脫到…依家差幾次完 諗緊要唔要轉會定繼續喺度脫多幾年睇吓清唔清到求意見
二人同行 多一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞