DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
標題因應上個post投票
keep返wd 同埋新加左devon
天黑請開眼絲打提及既20laser/20beauty都加左入#1

hairfade既referral或者純問野都可以繼續問我
考慮緊aplus $980永久脫underarm,但又心思思想脫埋Bikini但我其實手手腳腳都唔洗脫,又冇淨係脫Bikini位,full body脫係咪唔抵我係咪放棄脫Bikini算
Lm
有full bikini架 之前係買4送4 宜家唔知係咪都係
支持
Devon 拖光又重sell
點解個投票無比人投WD 要唔要除名
個選擇係 再加Devon 定乜都唔加
有兩個投票
係 第二個投票 係加Devon 定唔加
第一個係 keep wd 再加其他 定 變返以前咁

無option 係比wd 除名
option A係標題有WD或其他
option B係標題無WD 即係還原

不如你追多次post先
係無DBP除名既投票咋
你第一個投票係
1. 標題黑店加埋wd/其他(歡迎quote講邊間)
2. 標題變返之前咁,只寫dbp黑店

我贊成寫埋黑店嫁
但係你咁比人投票法
係認定WD 係黑店,無機制比人除名,上個Po 我有問其他絲打WD 依家點, 唔覺得佢叫黑店囉
可唔可以講埋除名既定義係咩?
「標題無寫wd係黑店」都唔叫除名?
呢個post #1又無黑店list,除左標題之外我都諗唔到仲可以有咩意思

兩個投票都有寫明係想問大家想唔想將某一間公司加入post標題,唔係問大家覺得某間公司喺我本人心目中應唔應該構成黑店。我無幫襯過標題三間既任何一間,同佢地無仇架。

的確係有絲打認為wd無問題或者未差到要叫做黑店,但都有另外一啲絲打實牙實齒話佢係,我知道係有爭議,呢樣野就係開「標題要有wd或無wd」呢個投票既本意。
我想講我Devon 好耐之前join 佢3細parts 打左7-8都仲係有毛毛
再之前比佢sell到因為疫情停左所以做唔到佢個facial 佢竟然話過左期冇得補(講緊停左差唔多成年個排)
如果hairfxxx同yaxxis邊間會好d
hairfade
Join Yannis 打極都唔完
又hea掛住sell 地方又唔乾淨
你嗰時唔係join永久保養?
唔記得永久定4年
但係唇毛打左7-8次都仲有 腋下仲有d地方生到好密好長
我而加join第二間全身做算
有冇人有興趣一齊join hairfade $3188 10parts 2人同行送多一年保養? 可留tg
打vio 位係6度算唔算低?
脫左咁多次,第一次hairfade sell 我
話脫毛個部機仲有多一個function for 去 vio 色素
3xxx @10 次
話左唔洗,死咁sell ,又叫人落訂
煩到死
上次八月尾去做果陣都有問我join唔join $3xxx 10次vio嫩膚,咩每個客人得一次機會之類
我話唔洗之後佢就話「好既我都係循例每個客人都問下」然後無再講落去
希望我下次去唔好再問
我係全程脫緊vi位係咁問
咁即係呢間又要其他絲打一齊幫手Mon 住睇吓會唔會又變咗質?我都真係發現好多間起初真係完全唔sell, 做做下都會變咗Hard sell個喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞