DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
同問
星期六到依家都冇覆過 但雙剔
我之前喺Online shop買嘅,不過我而家脫毛嗰度有得買CP S返屋企做,我都會試吓轉用CPS。
之前Online都有得買CP S不過好多人話係溝水,所以我唔敢買, milk peel 一盒盒就冇得分裝,我而家脫毛嗰度嘅cps我問咗係全套全新嘅cps,所以就想試吓。因為佢仲平過Milk peel
前幾日去左YANIS做,理解左點解話佢重度sell一去到,仲未入房,仲喺reception企住,個職員知道我係黎脫毛,就檢查我手臂皮膚,當住其他人面話我皮膚好粗糙好差

未做脫毛已經sell我做埋其他療程

脫完毛之後就俾人帶入房仔,不停sell我,話全身脫毛抵啲呀,點解只買幾個part做咁傻豬啊,又話我適合做果酸。我嫌貴,佢話新客有優惠,我話都係貴,佢話可以分期付款,我話冇信用卡,佢話佢哋中心同livi bank有合作,可以即場同我註冊,有PayLater服務,我話要返屋企考慮下,佢話新客優惠得今日先有,下次黎冇,我話趕時間走,佢問我要做咩,然後話我皮膚好差,越早挽救越好。

其實依家諗返起身,有好多可以走嘅機會,如果我直接起身行出間房,佢冇理由攔住我,同埋我可以企硬啲,可惜第一次上冇經驗,奉勸要去YANIS嘅絲打小心啲。
有冇男士脫毛推介?
想脫鬚同腋毛
激光本身就會有少少美白
打得多會仲黑咁好多女仔變左非洲兒童啦
咪係囉, 真係有啲治療師亂咁吹喎!
我理解就係如果嗰個位置皮膚太深太黑,又或者有毛囊角化係對脫毛效果有啲影響,但係絕對唔會做唔到囉。即係皮膚黑就唔可以開高能量,咁咪要做多幾次囉。
佢哋係搵呢啲藉口嚟sell喺佢嗰度做貴到PK嘅cps。
哇呢啲真係PK喎,即刻夾你開張信用卡都得
岩呀
皮膚黑唔會脫極都脫唔到,只係會慢過白淨人姐
我以前成隻腳都有角化,打打下都無哂啦
我係永久保養,我只要有毛,我脫到2046年都仲得
啲咩美白,cps…無join 過

除非真係黑人皮膚啦,唔係既話755係岩亞州人打架
又或者多錢得滯,因為好耐以前有人講過cps 都係廢
我脫毛嗰間都同我講過毛囊角化,脫毛係反而有幫助,不過就要自己夾條毛出嚟,因為俾啲皮包住咗,皮膚黑就真係會受影響。
CPS我未用過唔知有冇用,不過我用milk peel我覺得係有白淨咗啲嘅, 嚟緊都會試吓cps, 因為我見佢仲平過milk peel不過我一定係自己買返屋企做,唔會咁戇鳩上去做囉!
個美客師講啲咁離譜既野
你下次問佢,咁我唔脫毛好過啦,俾錢打黑自己
其實我哋比既錢係比埋保養
做乜鳩成日覺得我地去做保養係去乞佢地咁
屌你仆街老母 我比撚左錢嫁
佢哋想快啲完結左你,接新客
你講得好啱! 仆街覺得保養冇錢賺就唔好做呢個Service啦,又要收錢又唔想比Service!
有啲思想又好得意㗎,覺得佢哋Sell係冇乜問題,人哋都要食飯! Diu! 你覺得冇錢賺你可以唔做脫毛呢一個行業, 唔代表我哋老馮一定要俾你哋sell! 仲要作埋晒啲on 9 嘅理由! 我嗰啲都係血汗錢嚟㗎!
佢講埋啲嘢,真係堅白痴喎! 咁就應該小爆佢唔一早講, 一早講咗我唔join啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞