DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
鬧你又犯咗咩法呢 不如你睇下你自己講咗啲咩

你話我打手先,而家收皮?我話你聽
今日開始 我追住你唔放 日日同你玩
Aplus收皮 。你解釋下點解你日日狂推aplus?
然後自己叫fans ? 人哋叫打手?
唉,真係美麗誤會,你個名同我講嘅嘢不謀而合左,所以令你誤會,首先我唔係話緊嗰個係你, 我係話緊嗰個Elizabeth, 因為佢係喺上面比另一個人話佢改咗個名之前hairless打手,所以呢個係一個誤會。
你覺得我而家搬龍門都得嘅,不過如果你去返我個post睇返清楚我係quote緊佢嗰段嘢, 同你無關
你咪好彩
我次次都等一個鐘
佢唯一算好就係等個陣有湯飲下
MK
次次等到我發毛
上次等咗一個鐘叫我入房
點知坐喺房等多四個字
最好笑佢俾我照舊6星期話因為我係準時到
因為之前疫情停咗,我冇得脫
搞到打回原形,但佢話我脫左8次就要10星期
之後我話唔得喎,仲有咁多
有冇人試過家用脫毛機work唔work?
我係Devon做全身但次次上去都sell搞到我而家唔想再上去做
目前都脫到7788,係手腳仲有啲毛
有冇絲試過morebeau 想脫小部位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞