DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
佢話最大 偷睇唔到佢開幾多
咁都安心啲
宜家散左啲 但都係有淺色一達達
因為未試過咁耐都未散晒
我見佢哋都係用candela 755
但好似hairfade 已經最平
仲有邊啲平過佢?
有間love share beauty,全身7800不過得一年保養(但好似話candela打6-8次已經無晒毛毛?)

跟住Yannis beauty 仲平,收7200兼永久保養,但我見佢係快閃優惠,得十個名額,唔知仲有冇

最後係Miss Triangle,佢收8888,都係永久保養,不過好似無人討論過
Yannis伏到爆
你有追post 應該會知
其餘個2間都有陣伏味啦
7888得1年,邊夠脫哂,每次都要等6至8星期先再脫得,你計吓數都知唔掂啦
最後個間你話佢平,但無人講過,係好點會無人講
所以我都好糾結,想平啲又唔想中伏,但老實講見到名單推介嘅都有負皮,我都驚我撞唔啱手神
其實呢三間都係好伏下,但你都仲要諗佢
咁你不如join佢哋,如果你真係咁緊張價錢
平得1000-2000,之後次次上去一係俾人sell,一係拖光打
你鐘意咁都無所謂
得一年一定唔得最後又要加錢/轉第間
Hair fade aplus好似都係萬零蚊?
人地都係9000-10000但永久保養
佢要平咪得1年保養
條數好易計
話明窮L梗係最緊張價錢,所以我先選擇困難姐但當然我都想馬兒好馬兒不吃草唔想俾人sell同拖光啦,唔該絲打你嘅寶貴意見,我再掙扎吓
一年保養一定唔夠!
Yanis你喺度爬吓就知道有幾黑
第三間就聽都未聽過
差一兩千蚊去間穩陣啲,有信譽嘅好似好啲
你自己諗吓啦,價錢差個少少隨時之後要轉會,你係咪仲比多咗錢?
有冇人試過own beauty 755激光脫毛
見佢7800可以脫哂好似幾抵
有無人試過美白underarm做pico有用?
呢啲唔使用Pico, cps/milk peel 都搞得掂
Mill peel邊到有得買
有冇人想係own beauty到做全身 見2人同行$7800
正常啦,每邊都係打10幾下之嘛
我就係feel到佢支槍行左一圈 就完左
我以為會有啲停頓 打耐啲
Btw thxxxx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞