DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
Same 有冇要求反開陰唇嚟打?或者有冇治療師手勢好可以推介
佢啲staff隨機架,vio 唔會補剃,自己剃得唔乾淨就唔會同你打到咁細,我打全身快打到30分鐘都冇
懷疑真係要打到個孫出世都未搞掂
Aplus book脫個手都要成個半月
想問下有無人試過去exceedbeauty
7888全身任脱 用755機
有冇人想一齊join hairfade 10parts
我都係觀塘,係容易book咗
30分鐘,真係太快喎, 基本上一個full body最少要一個鐘頭15分鐘(如果係超級毛孩,仲要更多時間)
最後都係忍痛去咗M記脫全面(男)
態度同手勢都幾好, 希望一兩年可以同啲濕鳩鬚講bye bye
請問hairless 沙田係咪黑店
成日治療師轉人嘅
想問吓大家係點踏出第一步揀脫毛公司要平靚正無伏好似好多選擇但同時又無乜選擇,間間都有負皮
想問下要幾錢?
剛剛join 咗 Hairfade $3188
入房簽同意書,講解注意事項,揀位置,俾錢
全程無 sell,仲幾好態度

位置如果揀唔晒十個,可以遲啲先揀 (佢有寫單據上)
4年保養是指已選擇部份開始第一次療程開始先計
岩先係Aplus脫完手 已經第9次 所以佢幫我開到最大打
打完個時6點 隻手都正正常常
8點翻到屋企就發現起晒紅點
之前打咁多次都係半個鐘就消晒
宜家有啲擔心 上黎求安慰
我都試過起晒紅點 以為係敏感 只要唔好r佢同狂搽cream 過1-2日就無野
我又唔覺得生番出嚟會有好拮好痕嘅感覺,因為通常生番出嚟嗰啲毛都會幼咗同軟,冇咁硬嘅,可以接受
窮L暫時心郁郁想揀hairfade/aplus做全身脫毛,但呢排手機勁多廣告,有啲公司無喺名單,但又再平啲。各位絲打,如果價錢相差1-2000嘅話你會點揀
太過平可能唔係755
尖沙咀都係狂sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞