DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
不了 寧願俾貴啲 好過係到9等
兩個鐘都唔覆真係太耐 佢個WhatsApp又唔係長期online
我wts問A plus同Hair fade資料,HF又覆得算快,反而係A+過左4個鐘我再問野先覆
想講我從來都冇收過佢哋嘅WhatsApp 提醒黎緊有booking我有時都驚驚地會唔會係冇幫我約到

最近買咗MediLase全身脫毛
話係新機,有得打埋1064,永久保養
條數可以減返之前買部位啲錢
皮膚本身差 加有淺色毛 俾佢講多幾下就買咗
有冇絲打去做有效果?
以後收唔到真係要問一問先放心
今次真係學精咗,以後點都要問一問先
完全唔明點解個booking可以冇咗
又遲咗做啦頂
Hair Fade除左booking服務有問題,仲有冇其他問題,hea打狂sell之類嚴唔嚴重
我又無咁既情況
我做過係有少少hea 打嘅,啲staff 一啲幾好一啲就你自求多福啦
同埋覺得佢地啲行政野booking有啲亂囉
追po 睇到原來佢地依家都有少少sell
因為之前係0sell 嘅,如果拒絕到唔死纏爛打都ok 嘅
三個鐘真係太耐
咩叫永久保養條數可以減返之前買部位啲錢
我都冇前排去完等一陣就入得,做完就即時約埋下次做free treatment都係0 sell
上次見佢冇send打去問話send漏左咁再約返個期比你快唔快
三星期後
明明我原本約嗰個期係對上次嘅六星期,一定係啱架囉
去到又話冇咗booking
咁唔使約啦,約咗又話冇同鳩派日子
係阿,次次都send足whatsapp提我早一日
我都去左有一年,咁大差別架咩
點解我次次都係八星期後,我脫左5次咋喎
[/member]
效果點?
有效既
不過見其他人係6星期,我就8星期,覺得唔公平姐
我覺得sell
之之去都叫我美白 勁煩 不過可能真係好黑
好彩我果個唔係好sell , 講左一次唔做美白無再講
我個個治療師又無,但我自己睇都有少少色素沉澱
可能每個治療師唔同
想join
脫vio bikini位唔好join chill beauty
從來冇補剃/幫手剃過
成堆毛照幫你打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞