DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
完全同意呀
(利申去咗都幾出名嘅脫面毛脫都有黑印 話係色素沉澱 過咗幾個月都仲未好返)
面真係要小心啲
之前去d記試做,underarm burn咗搞到凸起一點,嗰時佢同我講話搽返cream就會好,點知過咗咁多年,我underarm仲有粒凸出黎嘅黑點係度,個位雖然唔覺眼,但每次見到都覺得好嬲
垃圾機真係咪撚再出黎害人
我未join過aplus,連試做都未試過,但上網睇過有啲資料話aplus脫毛仲要用凍風機吹住,有無分別大家自己諗
但其實想問 色素沉澱係咪本身果個位有啲黑色素係到? 咁即係點打都會有?我就係係hairless 做, 啲人以前係d記做
但得罪講句 我手腳underarm 係m記脫 真係脫到好好 從來冇試過發炎果啲
根本而家所有脫毛店都係學緊m記嗰套
個個都出黎話同m記用同一部機,有啲又話用同一隻冷凍劑
真係最唔好點解間間都要學佢,仲要成日拉埋m記捆綁式銷售
so far所有同m記舖頭比較嘅舖頭都只敢講自己平啲/自己0 sell,無一間夠膽講自己勁過m記
但佢地係咪同一部機?
我塊面 平馬有6達黑印係執邊
宗祠佢仲諗住有佢,但我真係有少少嬲嬲地同佢講話其實搽埋你啲聲美白cream已經冇用係冇改善過
佢先叫公司跟進 話我塊面有色素沉澱,要等佢兩三個月先至可以OK 但其實我有啲已經係上年11月到而家嘅事
會唔會睇下醫生好啲
站係佢角度佢一定想大事化小安撫咗你先
其實睇醫生都係開藥膏 我只係想知係咪去邊度做都一樣…
我以前係m記脫未試過出事
係cwb wd 做全身脫毛做左超過10次
腑下,唇,手腳甩晒
Bikini 重有3成
唔算hard sell,每次即走都ok
想介紹可以搵我
Referral 有優惠架
佢有冇要你之後每隔三個月先可以脱一次
我係尖沙咀脱,佢話我而家三個月先可以脱一次但係我仲好多毛,簽曬同意書話burn咗唔使佢負責先可以繼續兩個月去一次,但係最近佢又成日係我除晒衫個陣入黎逼我三個月一次
真係唔好join WD
三個月打一次又拖光又低度數,脱到2046都未脱完
有呀,不過我次次都book 10星期,
Book d 無人爭既時間
應該唔難掛,我book 收工熱門時段都冇試過book 唔到

係試過有一次要改期就要改到一個月後先有位
我都係啱啱join咗hairless全身 勁肉赤 想知你最後有冇換到?同埋有冇留意平時部機用幾多度打?
有冇絲知m記宜家全手全腳同underarm價錢?
我都諗緊 如果join 10個部位 不如一齊
我都諗住join呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞