DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
好似可以俾你扣返之前買咗嘅差額去買全身
不過佢加價加好快,而家同以前全身個價差好遠
A+ $980用755同永久
3980用彩光擺明呃錢 之後實話你用彩光敏感唔俾你用激光
宜家A+有優惠,好吸引,但價錢咁平驚有伏
上a+脫
佢用左quanter (?)幫我打
痛撚到標眼水
點部署
C打打咩位?
Full bikini
咁大獲,有冇keep住揸補濕,我都好怕痛
我之前響另一間脫過 755 有搽gel打 開到好大都唔痛
今次轉左a+ 好撚痛
我都係a記脫bikini 又唔太痛喎
喺HAIRLEXX脫過underarm效果幾好
依家做緊bikini位但中途換咗另一個治療師係咁sell
話有啲毛trap住咗出唔到嚟要做cps通返
仲話要30次先有效 好on9
已經中咗伏買咗兩次試做 唔想再買落去
冇理由次次都話趕時間甩身 點部署
冇脫全身 淨係脫VIO Underarm
依家好似跌咗落坑咁 想脫埋腿同上唇
正常係咪要有gel??
佢哋好似要收成20%行政費, 其實都呃咗你20%嘅錢呀!
真正嘅冷靜期其實就唔應該收任何行政費, 肺腑應該認真處理呢樣嘢
堅嘅755激光係一定唔需要搽Gel
咁我又回應下我嘅觀點,其實大家覺得唔需要嘅嘢就唔好買, 衝動買咗,仲要俾人扣手續費其實都係戇居㗎
同埋其實講過好多次CpS呢啲嘢使鬼咁貴去做咩, 自己買返屋企做都得, 仲要sell30次50次, 我真係唔知有幾好囉。
同埋其實做CP S係唔會幫助到脫毛有更好效果
絲打講咗自己係覺得戇9唔想買,同有冇冷靜期有咩關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞