DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
想問下medilase 脫全面價錢有冇參考價
冇記錯2萬幾
有冇人去過g2 beauty??

最新脫毛優惠計劃;

小部位只需$388
•上唇•下唇•腋下•
下巴•腳指•手指•肚臍毛
加送:三個大部位,各一次
(送:唔包Bikini部位)

大部位只需$1888
•小腿•大腿•上手臂
•下手臂•上背•下背•鬍鬚
•比基尼V位•比基尼I位•比基尼U

以上新客戶可以任選一個部位,包「終身永久保養」

以上價錢絕無任何附加費用😊
如果有興趣可以尼邊登記預約
Check清楚用咩機先?
搭單問腳同上下唇
全腳有discount嘅時候3萬 而家唔知
屌有冇人hairless 一到保養期就推你去去第二個centre同搵第二個幫你做

屌你老母已經比左幾萬脫毛都係咁既質素服務

仲兇我因為唔join CPS 而唔撚幫我保養
因為打黎都無用wor

屌你估我好撚想黎做保養咩
脫左6次都咁多毛屌你老母
哩到好撚多打手
乜鳩最大缺點就係貴個啲一定係打手
打手死全家啦

點解香港啲美容毛咁撚多黑店
諗住比多少少錢唔洗買難受
點知都係成肚火

我會keep住入黎屌柒hairless
等少啲人中伏
食屎啦屌
比幾萬蚊有機會連保養都無真係好撚野
我岩岩到保養期
又無推我去第二度做
之前有問過我做唔做cps因為有promotion
拒絕左就無再問過
絲打本身係邊間?試下打去cs 講?
想知多d
包,full bikini會佔5個部位
Devon 脫咗幾年underarm 仲有毛 大家睇路啦 打手死全家
初頭會好唔習慣,不過過咗兩三個星期,其實就適應到,唔好去到咁急先去廁所就會好啲
想問下其他位你覺得脫成點?會唔會好hea
男人脫毛有冇邊間推介

暫時睇到間3000$ 用755機 脫全面毛,主力脫鬚根

黎緊想脫埋加拿大

JOIN 咗Bare 脫underarm,$2800 一年任脫加一年保養
試做完之後join咗plan月頭打完第一次,冇咩感覺係咪正常
佢呢間好似唔係用755機架喎,仲要貴過755 Candela咁多,其實淨係underarm, $1000都大把選擇啦
第一次脫 唯有自己試下先 追完post都揀唔定邊間好 睇beauty blogger介紹就試下先 見佢話一機有三種波長
Thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞