DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
係脫緊個陣sell而話唔join
點都覺得會有少少hea 打
Mon post 嘅!唔該留意下你哋嘅客戶心聲
有需要可以tg @potatoyummyyy
如果淨係full bikini有冇邊間好
點為之叫好?好服務, 好環境, 唔sell, 唔hea? 其實間間實有人鍾意,有啲人唔鍾意
第一個post都已經概括晒大部份需要嘅資料。
價錢公道,衛生, 唔sell就係A Plus但係就唔會有超靚嘅環境
俾貴啲, 服務貼心靚環境, 但係就會sell 不過唔算好嚴重嘅咪hairless
好平,冇乜服務,有d sell 近期咪係hairfade
價錢抵得嚟又唔會重度sell
因為本身出面join咗全身唔包bikini 所以想知有冇邊間淨係bikini位會抵玩啲 唔該曬絲打
近期去WD做脫毛 啲職員好似換曬批新嘅人 同埋無再sell人買plan 身邊係WD做開機嘅fd都話少咗sell 懷疑係睇post比人話黑店所以改咗 不過有啲新職員感覺唔係好熟手 好驚佢地做錯野整傷自己 但另一方面佢哋會特別仔細 唔會拖光 真係一下一下慢慢打
有冇人知BEAUSKIN sell唔sell
我自己係hairless脫 都係呢度絲打refer
價錢好似5千幾 我覺得環境幾好 乾淨 唔sell
都介紹左好多絲打去做(因為有得換coupon))
如果你有興趣都可以refer你
有冇人join過pricesshouse_beaute 脫毛療程?$1488/4part 包2年好似幾抵…
想脫手腳,揀Aplus $9600 可選4大部位 4次療程+4次保養 定 Hair fade $3188 10個自選部位 4年保養好
hairfade 越做越差,上次就話壞機等成三個鐘,條女又hea 打搞到頭髮都攣埋
今次跟時間去就話唔係呢日,我真係黑人問號,咁嗰陣又話係約呢日,去到先話冇預約記錄,又話前幾日會畀whatsapp,明明之前都冇腥過黎
完全唔明點解啲時間可以約到錯鳩晒
仲要我個fd 都係同我一樣畀佢fake
想join 嘅請三思
有次明明大家約同一時間,我早到,條女遲到但都俾左佢做先
我就要咁on9等半個鐘
你意思係你之前去hairfade果陣
佢地無send過whatsapp俾你 但你上去果陣係照打到?
咁你今次同佢理論完佢地有無俾你打

佢地whatsapp好似有啲亂
除左第一次試做之外我book過5次
中間有兩日佢地無啦啦send confirmation message黎話我一兩日後約左時間
但我根本無book過果啲日子
屌 我本身諗住join 佢成兩個鐘都未覆
我仲join 唔join好
我都有興趣想係hairless脫bikini位 可唔可以refer埋我
佢之前啲WhatsApp 提醒係一時時嘅,收到,收唔到咁
所以今次我冇收到咪照去
點知今次去到個booking 冇咗
同埋佢地話前一兩日就會腥WhatsApp
收唔到要問返佢地
同佢嘈都冇用啦,佢嗰日都冇晒位
咁我又唔想影響到當日約咗嘅人
咪叫佢畀個最快嘅期畀我囉
屌 我嗰日仲拎咗假去架
下次再約一定要問佢起碼三次係咪真係約咗呢日
冇諗過約期都可以約到炒車
你可以add我tg @mitmit2
你考慮下,不過越做越差係真的
唔建議到時一齊做苦主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞