DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
我自己係呢一間,真係覺得OK嘅, 價錢唔貴地方環境乾淨衛生,又唔會Hea做,因為佢哋每次做完都有售後服務,send WhatsApp可以喺嗰度獨立投訴,唔會冇人跟進。而且完全0 sell, 重點係保養期,依然係可以準時約到, 同埋晤會開講埋晒啲戇鳩理由又話你乾又話你毛孔閉塞,所以脫唔到毛或者唔俾你約。
佢哋都應該有10年歷史,所以唔驚係新公司做唔住執笠。
平就真係唔係佢哋最平,但係我覺得性價比超值
我覺得0 sell係真,但打得好hea……上個禮拜去脫bikini 位係5分鐘內就打完,同埋feel到行數好似好疏咁
你有冇收到佢哋WhatsApp? 會問返你嗰次療程有咩問題, 你投訴囉! 佢哋一定跟個喎。
5分鐘打完bikini就一定要投訴啦,同埋我會要求以後唔搵嗰個治療師打
如果你試完個美白時光機可唔可以返嚟分享吓?我未做過呢個療程,唔知係咪真係有效
無收到佢哋whatsapp 問事後…..咁我試吓主動whatsapp佢哋講返先
係呀唔使驚㗎,主動同佢哋投訴得㗎啦
銀座calla真係垃圾黎
見無咩人講想講下自己經驗警下世
買左full bikini做755/1064 部機叫做splendor X

1.衛生差
我做full bikini 佢地用電動剃刀係個個客用同一把 無即棄頭/套
做第二次個staff問我有無帶自己剃刀先知 即刻覺得勁嘔心
佢靜係會叫你加錢買自己剃刀 仲要無貨叫你等

2.永久保養
打曬6次入左保養期之後每半年先有得補打一次

3.服務差
全部staff都好唔professional
一係呀姐一係mk妹
唔似其他個啲顧問同治療師分開做
去開尖沙咀個間做 去到突然同我講話搬左沙田 跟住打俾我話 可能你太耐無做我地搬左你唔知呀 心諗你whatsapp又唔通知先

4.價錢
俾左$19000做full bikini
個陣咩research都無搵就上左去 又無講價
真係死蠢先俾佢氹到

5.唔好俾佢啲trial呃到
去到靜係會同你用彩光機試打肚下面近bikini位
一開始會開到好大能量打幾下打痛你
跟住帶你去卜新勁個部splendor x
搞到好似分別真係好大 部機好pro咁 呃人你落搭

總結
呢個價錢真係可以去其他大公司做到同樣野/做多幾一part個+服務好100倍
唔好幫襯呢間垃圾
有冇人係20 laser or beauty脫毛??點樣??
自從俾preface 收購咗就Sell到你PK
但係佢加比堅尼要加多3000喎,咁都9000啦,仲要唔係用Candela 755, 用彩光機咋喎,睬佢都傻
Full bikini
M記 13k頭
H記 13k尾
Hairfade 3k
Cutis 7k

平靚正係咪cutis?
H記係hairless ?
新客做緊$6200咋喎
上網淨係見到半價優惠
6K係咪永久?
6次 跟住永久保養
屌啦 WhatsApp 個sales問嘢淨係機械式比條撳唔到嘅link 好彩有Ching解答
頂 真
Underarm四年都未乾淨,仲有幾條
期間sell咗幾輪facial package
依家做完晒facial都唔敢再上去脫毛驚又俾人sell

如果你想join可以refer你呀
有咩優惠㗎
儲分換coupon 可以換超級市場/萬寧/連卡佛 個啲
c打有去脫毛??sell唔緊要,最重要係有用...
有無絲一齊去二人同行優惠
利申想全身 <10K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞