DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
暫時又無咩野….
第一次去tst 個consultant 都有d進取, 嚇到我打電話改book 去cwb, 感覺好好多..
6星期最好
4星期條毛可能都未生到,你就打,條毛都未吸到光
變相打黎無用
我之前一直都係七個星期左右打一次, 都OK, 效果係好嘅六
咁我keep返6星期先
係devon脫毛真係好谷氣!
唔買野就hea 打/ 較到個度數係無感;係買咗先認真幫你打下

我係咪要止蝕離場
而家aplus做緊4次+4次優惠抵唔抵? 定係永久保養比較好?
想知wd cwb依家點
Covid後成年幾無做
驚又sell
之前有人分享,好似係銅鑼灣好過尖沙咀
如果自己係勁毛孩,就直接join永久保養
佢個plan 係第9次開始每part 收100,做夠20次就永久保養
Cwb做 少sell咗 可能上網比人話黑店 而家好咗
sorry完全冇相關知識想請教一下,請問755nm+808nm+1064nm係當755定808?
見到808真係脫到個孫出世都未搞掂,千祈唔好揀呢隻
Hairfade $9800 全身係咪冇二人同行優惠?可唔可以自己揀想脫邊part先?
我第一次去consultation cwb分店 有個叫didi既都勁仆街 勁黑店feel 唔買package就唔比走 又講好多難聽說話
所以果陣對medilase印象超差 但之後去mk店脫毛每一次都感覺好好 見過幾次consultant都係唔買幫襯就放人走 無再有難受感覺
不過早知果陣投訴條仆街didi
所以只要三個數字入面見到808就可以bye?
我覺得揀番Candela / thunder 穩陣少少
始終脫毛都係一筆對自己既投資
點都需要一筆錢同時間
無謂自己走去試做白老鼠
有冇人join過Hairfade脫腳毛
效果點
Join大脾,都幾快無左8成,打左8次
我係多毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞