DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
想問aplus係咪仲做緊underarm $980?
我join咗,覺得好好,治療師都細心
好 本身冇睇到討論post join咗20beauty狂sell仲要隔兩個月先可以做一次 準備轉會去aplus
有冇join左hairfade 既講下?新join 脫全身,頭一次係咪只可脫下半身?之後先再約一次脫全身(6星期後)

我要求脫上半身和全面先,10分鐘脫哂,話第一次係疏落咁樣脫,下一次先會密集啲咁樣脫,係咪正常㗎 ?都係爬咗文先至join呢間,但係感覺好似有啲Hea
我join 10parts 都要15分鐘
不過呢間一時一樣
撞手神咁
撞著好既咪細心打囉

喺A+做第4次full bikini,想問下呢個度數係唔係正常?驚個治療師特登較低個度數
你脫完之後有冇起紅點同痕?我脫第二日生哂紅點又痕😭我有搽body lotion,脫前脫後
咁又無喎
你應該太乾
你脫左幾多次?會唔會有Hea打情況?前台服務態度我覺得一般般,一開始好好,後期態度西西地🥲
脫完過左一個月 黑印仲係到(啱脫完有啲忽有結蕉 有啲冇 結過蕉嘅印深色啲)搽野有用嗎 定要等時間耐左會自己消係色素沉澱定burn左
之前可能唔識分唔覺hea,但後尾開始有人講打得hea 我先至留意到
唔知之前係咪都咁短時間,但最近兩次上去,我脫full bikini+另外2 part 由瞓上床到打完都係5分鐘鬆啲(之前有絲打話正常full bikini要至少15分鐘)

啲staff係friendly既
前台服務我無特別覺得好或差
6次啦,上次脫好hea ,7分鐘脫完10parts
個staff 仲要係拖住咁脫
最後我whatsapp 投訴
佢先話下次唔會俾個staff 跟我
以為呢d細鋪投訴唔會處理,咁都幾好
想問下有冇人試下a+荃灣店,見大家好似都去tst
我都去開荃灣,幾好同新淨

各位絲打唔好再信咩買格仔,每次用一格,200幾蚊就可以做個facial ,全部都係假架!!佢地只會hard sell其他療程畀你,仲話「呢個係格仔以外架,你想扣格仔可以,扣6格再補多幾百蚊就可以架啦」最後變咗千幾二千蚊做一次貪字得個貧
我有生之年都會繼續追擊you beauty 呢間黑店尤其大埔分店個heidi次次都氹啲妹豬十幾萬十幾萬咁買你嗰啲所謂「咁有用嘅plan 」唔知你驚唔驚生仔冇屎忽係喎,唔記得咗你已經40幾歲應該停咗經生唔到
之前都有咁樣比較,後尾發現得佢哋係用24 mm頭其他全部用18 mm所以能量應該會有啲分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞