DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
d美容院consultant真係毒瘤 佢地愈sell愈催人比錢 d客就愈覺得比人當水魚愈唔想幫襯
脫毛無論去邊一間,都一定要係永久保養,嗰啲買年期嘅千祈唔好信
想問下各位絲打意見

主要想脫全手腳同underarm
諗緊join hairfade 3188 10個位好定Focus medical學生價 4988 全身好?
我都想問下咁多位絲打意見
想脫full bikini, 應該join hairfaxx 剩bikini part
定還是Aplxx 全身4+4 好?

好懊惱 感謝各位
求 rreferral hairfade Thx🙏🙏
有冇興趣一齊join? 二人同行送多一年保養
Tg @inthiscity
有冇絲打去過vibes__beauty
諗緊要唔要join hairfade 10 part嗰個
Aplus又趕唔切做夠8次
唔知一年大約可以脫到咩程度
我都考慮緊 但hairfade 10part 多唔多選擇?
我都有
但aplus條友話呢個位冇得脫
我用手抆算
Calla我十年前join
到依家去aplus做
個d位都仲未脫得清
絲打如果hairfade要referral可以tg @potatoyummyyy,或者forward個部位表比你睇
絲打做緊10parts? referral 有咩禮物
係 不過之前既優惠joinreferral可以有一次free treatment都係唔會sell
你一年後就要走?咁如果唔再返嚟香港又真係難搞啲
我都想知道 因為都想join hairfade
對HAIRFADE 好失望
今次去10parts 用左7分鐘
係一位叫Sam 係女仔
全程好似take 左野咁,脫下左,脫下右
支槍係掃落黎脫而唔係一下一下咁打
咁好似join aplus 好d
去左5次
今次勁差
忍唔住投訴左
之前ok 嗎?
最緊要佢哋有冇跟進投訴?
佢地話唔會再俾個位同事再follow 我case
有冇絲去過有間新開聲稱唔sell嘅olase ?
1500 3part永久保養,見佢搵啲煮飯ig blogger試用
好撚驚hardsell 唔知有冇伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞