DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
唔推 準備轉會 之前脫underarm同V line
本身幫我脫開個個好有禮貌無hard sell
有次轉左個八婆幫我脫sell到痴孖根
之後再約就話因為policy 改左要換治療師
無點追post,啱啱有人覆我就入黎睇下
碌一碌個post真係發現成個post勁多打手

感覺真用家其實唔會成日mon住個post
mon得最密都係一開始揀邊間公司嗰陣
join完除非真係有唔愉快先會上黎求意見,如果順利都唔會咁神心日日上黎講啦,真係咁得閒咩

試過上網search A公司,結果出黎全部係B公司拉住A公司捆綁式銷售
呢啲公司都有個共通點,就係鐘意拉住一間口碑好嘅一齊講,講到自己同人質素一樣,再話自己平啲

大家如果真係有心join脫毛,見到邊啲名成日出現,佢講嘅野其實可以filter晒
自己問下朋友join邊間真係好嘅仲好

上面仲有人想拉dermes出黎講,拉出黎前都做下資料蒐集先啦
dermes出名又貴部機又廢,啲治療師又hardsell
仲企到係龍頭地位係因為佢係第一間係香港嘅激光脫毛公司,而且好多明星賣過廣告
好耐之前去試做個underarm都可以拉光同burn到我

不過我估我打完呢大段野,好快又俾打手沖走
想問下beauskin 同a plus 邊間脫得認真啲
係YANIS脫 次次五分鐘就打完
你脫咩位
Full face underarm legs bikini
a plus試過打到人出事
自己諗
Thanks
呢排多咗咁多討論beauskin 點解又冇人話有打手?
但一提aplus就最小2個人跳出黎話有打手

狗咬狗骨
你鍾意話我打手咪打手囉
我自己就Join cutis嘅 之前做資料蒐集見過咪討論下
至於beauskin聽都冇聽過 評論唔到
係我自己嘅就兩間唔會Join
我都係覆過3次就叫打手 你個人都幾有趣
啲圖post 2次就當搵到好多證據
我次次全身都係1x分鐘
打到第9次都仲係有毛
同佢鬥長命算 反正永久保養無限打
我都係差唔多全部位都仲有毛
夏天想著背心呀
想join hairfade 脱毛
有冇referral
#2有我tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞