DBP WD Devon係黑店-脫毛討論區26

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
又吾又系
其實medilase個consultant真係唔算sell
只要你講無興趣佢就放你走
樓上講趕時間無見consultant我都試過

最重要係治療師真係完全唔會sell你,成個過程好輕鬆
試過有次咁啱傾開啲毛,治療師都話唔敢講太多,怕俾人以為佢sell
絲打,好明顯有水軍開始出場,大家自己睇路
有冇人脫完毛之後覺得之前某啲冇乜毛嘅地方 突然生得勁咗?例如面同肚
唔知係以前冇留意定因為隔離少毛咗而令有少少毛就覺得好明顯
但打好耐都未打哂呢
心思思想join aplus full body
想問下full body可唔可以唔脫bikini又或者留到我想脫bikini先脫?
同埋我係咪要一絲不掛咁訓係張床俾佢脫咖
見佢話全身會分3part 係邊3part
麻煩各位絲打
呢個人成日幫hairless 講說話
各位絲打睇路
https://lih.kg/3005187

脫邊part咪除邊part,佢會有被/毛巾冚住未脫嘅位
你可以揀唔脫邊度 同佢講聲就得,但應該冇得補返
唔該晒絲打
哦,原來又係呢個打手, 係咁喺度改名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞