結婚為男人帶嚟乜嘢?

693 回覆
421 Like 65 Dislike
連登仔口裏說不身體很誠實
女人唔付出係雞
但係又要同佢結婚甘願付出一切
然後再唱衰佢做雞
簡單d講 一個願打就一個願捱 揀左個公主病港女做老婆 再唱成個香港女性都係雞係公廁
根本唔公主唔揀唔任性唔揀
學連登仔話齋
有乖乖女毒西唔揀抵死
根本好多女人D行為說話都離哂大譜,激到男人好嬲

你地諗下,脾氣好既人都可以迫到佢變到咁癲

女人根本就有意激男人,等男人跳掣
你地女人問題

乖乖女毒西打扮下變靚D,靚D就一定黑化變公主任性!?

變靚D之後唔黑化唔得咩?
女人又靚女又乖唔任性,根本要係基本要求
本身性格問題+供求問題
變靚左 大把人追
使咩性格好邊個唔想自己得到最大好處

如果d毒撚有能力變靚仔變大隻
你估又會變做專一顧家好男人咩

當然都有d人係可以keep住從一而終既
唔多囉
就算識搵錢,但總之就係多樣嘢煩⋯
重話唔好用暴力
根本每個女人每日都對男人語言暴力
真,張褀忠就係受害者
照你咁講
一炮過結婚 生仔 婚外情 再離婚
係咪更加唔會後悔 完成任務
仲好老瀟
因為真係用唔到
都話當你考慮左你
Net既結果後
你女友請左你食四十蚊?佢要求你請返佢食80
請問你用左佢乜錢?
依家啲人咪唔願
咪比你地啲奴隸獸話人毒撚
社會淨係睇到男人暴力郁手嗰一刻事實,睇唔到女人係暗地裡做左幾多過份野
清水健咪係,用4年玩呢個遊戲

其他人就用一世既時間
咪前個"倉爸"呢條人夫

自己受緊老婆氣,唔還得拖,就揾其他男人出氣,仲要出盡全力踩人
OnL9
自己毒到出汁,要用漫畫去理解人際關係,仲自覺自己可以了解女性諗法
你自己人際關係失敗就搵其他人出氣仲要出盡全力踩女人
帶黎打機都要比老婆串,
而家開隻game 都要有壓力
你睇唔起漫畫
你有無睇過本漫畫講乜呀?無就淨係見漫畫就睇唔起佢

垃圾
你眼中 男人係得奴隸獸同毒撚?
其實呢個世界好多正常男人同女人
你咩興趣咁巴閉咁高尚呀

講黎聽下啦

死白騎士,老婆奴

你有膽對住你老婆咁威猛先算啦,屌你老母!
我睇唔起係你當本漫畫係人際關係聖經
你現實中有女性朋友就明白無人真係好似漫畫人物咁諗嘢
https://lihkg.com/thread/2878061/page/1
有冇人有睇「一個人去死」呢套漫畫?

垃圾老婆奴,睇下啦
我同我老婆係互相尊敬互相體諒,因為大家都講道理,從來都唔需要有咁樣嘅對話,更加唔需要乜威猛唔威猛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞