結婚為男人帶嚟乜嘢?

693 回覆
421 Like 65 Dislike
你養隻狗都要響佢做錯野果陣罰佢喇白痴。
唔通好似狗公咁得讚同普通咩⋯
永遠都對個女人無「罰」,咁所以咪有咁撚多港女囉 
得益佢,同無咁益佢
永遠無損害佢⋯
咁女人唔串串貢先奇
你有魅力,全世界所有人類都係你嘅種
駁唔到了⋯
講得好 但你全倉TQQQ 生活還安好嗎?
個社會本來就係要鼓吹人人結婚生仔,如果個個都唔生/單身咪冇新韮菜俾人割囉
冇野得到架 咁你咪唔好結囉
講真愛情就係咁架啦 下下講回報咩
未愛過嘅人唔會明
真係想知女人30歲原來就係為返工之餘返到屋企要做家務同煮飯,同奶奶一齊住受氣,死慳死抵用自己錢買個手袋俾人鬧,老公又俾得少家用,原來洗嘅錢就喺其他女人身上,玩完唔返屋企。
其實付出同時自己都會有收穫,同埋其實又唔係男人單方便付出,老婆都有付出 所有野都係相向的
唔識打逗號?
唔想自己啲唔好嘅基因傳落去,最後比自己個仔鬧
你呢個港女終於開始了解red pill係乜
問題係收穫既野係咪自己想要,或者追求

專一你唔好諗

呢個世界從來係實力話事,無真心呢回事
因為男朋友話好愛我想照顧我
冇血統咪俾優良血統嘅人捅囉
啲人自己red pill 但係被人老屈係 misogynist其實係幾好笑
唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞