結婚為男人帶嚟乜嘢?

693 回覆
421 Like 65 Dislike
本野好貼切深入形容一個結左婚好多年既主婦,想離婚既決心,同點解咁諗

未睇就否定.係呀係呀,一定要同人互動得黎既經驗先係真既!?,某D,係某D電影,書,漫畫入面講既野都可以係真
收皮
係呀,日本丫嘛
你繼續生活係呢啲作品入面係無問題架,但唔好將故事主人翁嘅想法直接投射去現實世界就得
清水健單野又點睇呀?現實生活發生WOR
你去問下黎諾e,袁偉豪同埋近排結婚果個消防員,會唔會拎到你要嘅答案?佢地蠢唔蠢?
屌你老母九唔搭八到一個點
首先我真係無追開娛樂新聞,清水健又咩事

另外呢個世界人人都有唔同性格,實有人係你哋形容為貪錢賤女人嘅性格,但絕對唔係個個女人都係
基本邏輯 你搵到一隻黑馬係不能證明所有馬都係黑色

更何況,娛樂圈係名利場,naturally 會吸引到釣金龜嘅女人
點撚知條女背後偷食 離埋婚拎埋你身家
無九唔搭八WOR

我講婚姻失敗個D CASE,你又話無留意.

清水健個單,關貪唔貪錢咩事,係女人借完男人種,有左個仔,就走佬,必定發生既事.
基本邏輯 你搵到一隻黑馬係不能證明所有馬都係黑色

你想講係有白馬存在哎MA
係有,但都唔知係咪用D好極端既手段造出黎(即係2公婆本來都去到盡頭,要分開,點知做左好多極端既野,去得好盡,先換黎可以繼續一齊)
仲有王力宏同佢老婆單野又點睇?
必定發生嘅事ok 我放棄,慢慢
都幾肯定!!
帶嚟一句口頭禪:唉,老婆唔俾呀
公屋
關愛基金
低收入家庭綜援
同港女結婚根本係貼錢幫佢地完成人生目標
都同意
但女人既陋習同天性每個都會有
同每個女人都要蹲著小便一個道理

男人點同女人相處溝通係一門藝術
辛苦你
TVB劇?定咩
呢個說法好撚癲
現代社會不嬲都可以個人主義
SORRY無,忍到女權主義流行既男人都係BETA垃圾男。
重要同依啲女人結婚﹖唔好引我笑喇,咁叫「正常」﹖

你個正常應該同中國既紅線係一樣
係可以無底線咁退退退
即係點 要溝個日本妹先叫真男人?
起碼要打女人。
即係溝條女番黎 結埋婚 再虐待下個老婆 得閒就打佢兩獲
咁就婚姻幸福快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞