結婚為男人帶嚟乜嘢?

693 回覆
421 Like 65 Dislike
佢係著名五毛狗
香港呢片土地孕育唔到好女人,對住都篤眼篤鼻
其實有好多傻更更結左先知唔係預期咁,依家咁多人離婚,比佢地認清事實啦,好多人以為結婚係條女比左自己你,其實係你比左一半身家人,同埋佢隨時都可以性格不合分你身家同第二個走左去,係咪無諗過呢
係有,呢d女係結得過,同時亦有好多女係廢人結左婚就當副身家係自己,又想可以咩都唔洗做,同男家家人關係又差,呢d娶左離婚又要養埋佢,就知道一開始結婚係幾蠢,
你搵唔到一個肯改變 一齊成長嘅女人啫
真心身邊無呢啲女仔
性格差係有 但好多結左婚改變好大
咪睇一兩個連登po以為個個都係咁啦
事實好多人結婚之前經歷左好多野 覺得夾一齊到先結
睇你遇咩人,大把女仔表面好真善美,呃哂所有人,唔到最後都唔露真面目,假到仆街
女權會當睇唔到?
至少每年都有萬幾人唔係咁如果個個都係你講咁就唔會有人離婚啦
同有錢女人結婚會為你帶來財富。
啞撚左,又唔係冇錢又冇婚外情,呢個唔計
700幾萬有一萬好多?
中肺炎嘅一日都一萬啦
🤔🤔🤔應該話….
你付出左 對方唔比相應回報你 如果你仲想一齊 只可以頂硬上受晒 因為你無辦法控制對方回唔回報你只可以話佢老馮 你覺得唔值得對老馮人好 咪走 因為到頭來你怨佢 佢只會覺得佢都無要求你對佢好(賤人)

但你又唔付出 對方都唔會計較唔回報 咁你都唔係好想一齊姐 對方亦都唔係好在乎你/唔在乎被付出咁一係純為有關係繼續一齊 如果唔係都無必要再一齊啦
係呀 女人計較到爆 男人心底計較唔講出黎仲陰濕
二奶
宜家人哋咪講咗出嚟囉,你仲喺度笑人
愛呀 同老婆囝囡食餐飯都開心,生活上各式各樣嘅野 都產生愛,單身獨L唔會明
都係果句啦,唔好以為結婚係咁美好,你就唔會為結而結,當你知道結婚未必係咁美好你仲想同果個人結先至需要結。結左婚會變係睇人架咋如果婚前已經唔係好,更加唔需要因為期望婚後會變好而結啦,好多傻仔就係比呢d幻想沖昏頭腦。
但你又唔付出 對方都唔會計較唔回報 咁你都唔係好想一齊姐
咁如果對方無付出比自已咪姐係唔愛囉,呢d唔係計較,係睇對方付出先知對方愛自己。

咁一係純為有關係繼續一齊 如果唔係都無必要再一齊啦
如是者,如果男人感受唔到女人有付出,你自己都知應該點啦
睇呢啲po全部都係屌女人有咩唔好真係睇壞腦

講到啲仔完美咁笑撚死,話分身家果啲當左自己有錢人?分分鐘啲女仔重高人工過你要分俾你
滿足社會文化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞