婚姻到底係乜嘢

832 回覆
763 Like 46 Dislike
唔生仔要女人做乜春﹖

真呀,倒不如留返啲錢比自己過好啲生活
你有諗過
你個仔根本唔想出世或者根本唔想你係佢老母﹖

生仔其實好撚自私。迫一個無得選擇既人黎世上。
只係男人無償付出。
女人都懶沖奶喂奶你死撚左佢喇
公主病。
on9
只要有女人。
點都會有不滿。

如果貧賤男單身唔衰
咁問題咪出響女人身上。
又要怨,但自己又想男人解決個問題

結論:女人食屎喇
咁女人本身係寄生蟲。
唔係權輸,要依賴男人本身就係大自然定律黎
娶女人先係做奴。
個女人用個西就想乜都換到。
entitle到仆街。
你好撚慘
比人人生掌控,要用到(放)字
結左婚生左仔係咁架啦
香港男人寫照
未生
佢亦日日好開心
咁雙向既
可能我個女好想出世又好想我係佢老豆呢

如果生仔等於好自私咁都冇人類啦
通常咁諗得個父母都冇乜能力比到生活個小朋友

我都同意窮就真係唔好生
Marriage is merging of two existing businesses, normally without proper memorandum of association for the new business entity.
有人鬧 其他人都唔岀聲
佢都唔靚 煙就本身冇但想試先block左
酒就一時時

不過我都反抗多咗 依家唔開心我都嘈翻算 忍完自己知都唔知為咩
佢鬧人*
Credit 今日一起身未瞓醒 少病問我有冇事 冇應到又黑面,叫完又唔應

忍唔住話佢唔想再係咁 佢又話自己冇嬲 但就閃咗去
咁你即係已經唔愛佢啦
相處到咁…唔好辛苦自己啦
佢出去玩得証明係覺得屋企唔好玩,咁做好自己囉,等佢覺得留係屋企同你煲劇更有意思,或者帶埋你出去係會有威威感覺
點解啲囡一拍拖就會EQ大倒退咁

乜柒都要人估要人氹

大佬呀幾多歲 自己都控制唔到自己情緒咩?

如果要另一半不停吸負,咁做你另一半都好陰功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞