新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
短期三個月內冇。

睇牌感覺你之前應該都拍過拖但最後都散左,令你好hurt,可能比人帽

你成日都諗自己係咪做得唔夠好,覺得自己冇人要係因為自己問題。

未來要嘗試放棄執念。
感覺難啲。

過去似係因為同佢有溝通上嘅誤解而分開?宜家似乎佢都有新感情開始。另外你近排似乎都係情緒變化較大,會感覺弱小需要人幫助嘅狀態?
抽到幾張牌睇就唔多似會有。
抽到張阻礙。之前對方有小三所以散左?
睇牌似會有發展空間。過去似乎就唔多熟,不過宜家你哋都close左d,未來有發展空間。
似乎你宜家仲係有d嘢束縛住你,所以令到你好憂愁?嚟緊似乎會有人攻擊你,傳出d謠言,你可以留意下周邊有邊d人係支持你,佢有可能係你要搵嘅人。

另外你要注意最近財政上可能出現問題,小心用錢,投資要留意
thx 感謝你啊
束縛方面暫時諗唔到 留意身邊人(個位會係幫我 可以信賴之人?)
第二點個倉已經好紅 會唔會係自己本身唔適合投資
btw Thank you so much!
本身份工人工應該唔錯,似乎上司係女嘅?

唔想做呢份工係因為覺得心靈上滿足唔到你,你想多想d休息嘅時間同空間?

一兩個月內就未必得,但如果你心中有想做/試嘅工種可以大膽去試。

另外睇牌似乎你有諗過同人地合作開公司?如果係就要小心,你容易被人背叛。
名: T

問題: 未來三個月同男友嘅關係會係點?

感謝大師🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞