新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
其實係我令佢失望先嘅,但大家協議咗重新開始,試咗一輪結果佢話唔work想分開
分到而家都未分到
請問唔太樂觀係咩意思?
真心,我唔想分開,咁我應該點做好??

感謝樓主
開牌睇對方心中始終有條刺,點樣都係會散,好難繼續落去
明白了,thank you
頭兩個月事業上都應該有好大壓力,但第三個月會有好轉

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
睇牌似係麻麻地,難d揾到對象
名:Ky
問題:黎緊三個月事業運

感謝樓望
感情方面似乎Y係比較強勢d?你地係咪應該係d團體活動入面認識?過去似乎曾經短暫分開過?宜家似乎有少少阻力,不過應該小事黎可以解決到,之後感情會迅速升温。

你上司係女?份工似係有關創作、藝術、新式d嘅工作?人工都應該還好,唔會唔夠你駛,物質生活上穩定,之後發展都唔太差。

工作似乎係好講求team work?但嚟緊三個月應該冇乜大問題

愛情就係嚟緊第三個月有機會出現,可以好好把握

名:HR
問題:未來三個月嘅愛情運如何?會唔會有可發展對象?

感謝樓主
多謝你
名:R
問題:想問下未來三個月既事業運同感情運會唔會如何,有無咩改變咁 謝
你似宜家想同公司反抗,因為公司嘅一啲政策,或者上司令你不滿?公司亦想短期內留住你,或者會加你少少人工,但你要預往後日子都要有所犧牲,唔會好開心。

如果轉工,短期內你要一下子要學得好多嘢,但一分耕耘,一分收穫,你嘅努力會俾上司欣賞到

多謝你

因為黎緊轉新工,我估都真係有啲壓力,希望無事啦
祝你新工順利
多謝你呀絲打 真係幫我占卜曬兩條
Y係強勢d 呢個中呀 不過過去無分開過 不過見到感情會升溫就好
上司係女人呀 創作同埋藝術都中呀 發展唔差就好喇 因為啱啱先番呢份工
唔該曬絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞