新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
宜家似係女上司?過去份工應該人工都唔太低,而且好需要同客人溝通。不過最後發生左一啲事令你失業。好彩之後有朋人/家人支持你,最後搵到宜家呢份工?

短期內移民工作應該都麻麻地

希望幫到你有咩準同唔準都可以話返俾我知
名:A
問題:未來三個月內會唔會遇到正緣可以拍拖?
感謝樓主
你似之前有拍過拖,但係最後都分手收場,因為你哋有一方背叛左對方?你有一段時間忘記唔到對方,不過最近遇到個新嘅對象,想去試下發展、追求佢,但你唔知點做?

你同C冇乜話題所以唔敢同佢發展落去。
C其實都覺得你好多人追,所以唔感主動。
你哋有機會一齊,但你要再主動d去表達

好準其實同C識咗好多年,可能講到冇嘢好講同埋想問下樓主抽到邊張牌
幫你抽左好多張,唔記得左
名:HM
問題:未來三個月嘅愛情運係點?有無可發展對象?

唔該樓主
之前試過拍拖/追人,但係失敗收場?同埋之前同屋企人發生過d紛爭嗌交,不過應該都解決,和好左?

CY感覺對你一般,冇話特別鐘意/討厭你,但睇牌發展機率偏中下。

建議可以多d展現自己女性魅力、温柔體貼嘅一面

開到好多錢幣應該都OK

名:Ha Q
姓別:女
問題:想問下我同現任嘅關係keep到?佢對我感覺 thx
Sorry 之後會比較忙,呢度打後嘅問題都要cut 1 cut先。上面嘅問題就預計要再等多10日左右先覆得哂
名:C
問題:尼緊愛情運如何?有無機會復合?
thank you!!
其實in完都覺得感覺唔錯,但有啲揀唔到A公司定B公司有無得問下入A定B會好啲,主要係睇前景同人事關係上

Btw已留正評!!!
唔該晒你有d準有d唔準
唔準係宜家沒有女上司、同埋轉工都係我自己主導為主。

相對宜家份工之前個份人工都差唔多
準嘅係我的確之前轉過工,係我自己要轉的。
知道祝你之後工作順利
名:新大文豪
問題:幾時搵到啱自己嘅女朋友?
多謝你

睇牌B公司應該揾得會多少少,但長遠睇你會做得冇咁舒服同開心,嗰邊人事關係好複雜,似係d大公司?

A公司睇落適合你多d,但揾得冇咁多
過去似係因為對方覺得你太強勢同埋掛住搵錢而散?但未來有機會再聯絡返

好準規模上中,同埋當初見工都覺得B嘅人事會煩啲(女人多)

多謝你我會好好諗下
可以試下嘅
睇牌4個月之後應該會有好轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞