新手塔羅占卜,想搵下人練習 (唔包準!!!)

661 回覆
14 Like 9 Dislike
工作上都算正面,嚟緊第二個月可能有少少變動,但放心係件好事,因為可以令你嘅工作觀念有改變去更容易解決一啲問題。

至於去加拿大就唔一定。睇牌其實你都有d不安,想去但又有嘢擔心唔敢去。可能同擔心屋企人有關?
btw 你似係女上司而且應該都算nice?
唔好意思 我誤會咗你講女上司既意思,我唔係上司。。工作內容令我無法放鬆,想問下之後既工作同感情運會唔會暢順點 謝謝
我意思係你有女上司感情上同人相處唔好太拘謹
咁啱啊 我個上司係女的,係咪會有咩影響架
感情方面樓主會唔會睇到啲咩啊🥲
thanks 樓主!準啊

咁我身邊會唔會有人適合發展?或者呢個人幾時會出現?
感情上睇牌你都唔後生所以有d急着想揾另一半,但其實你自己根本未ready好。身邊嘅人都唔太願意同你相處,因為覺得同你相處唔太自然,做唔到自己
之後第4年(2025年)可能遇到王子,第6年有機會拉埋天窗
3個月內冇,甚至要提高警覺小心被人呃。建議要多休息。
睇牌你係因為做到厭左同埋人工唔太滿意所以想轉?短期內就難d,起碼要半年後。
可以搵但唔好太密
3個月內就難d,但長遠未來似會有。同埋睇牌你本人似乎係缺乏自信,雖然你對人係好真誠但對方經常冷漠去回應你,令你受打擊慢慢缺乏左自信心。

建議要多d自信,日常生活試下多d話事,咁樣先散發到個人魅力同自信。舉列午餐主動去提議食乜,放工去邊度玩…
名:M
問題:3個月內賺唔賺到廿萬
岩岩係轉左sales工 係升職嘅,的確擔心緊自己得唔得可以想再搵返唔使對街客既工
多謝你先不過要講明先,幫人問準確性可能會冇咁高,所以我都係盡量占。

J嘅學業睇落就唔太好,成績似係一般。睇牌佢份人比較渙散,太重於吃喝玩樂。嚟緊似有考試測驗,但多數都係結果唔太理想,不過反而會激起返佢學習嘅心態。

J睇牌似係逃避緊K?過去佢哋不滿對方(甚至可能會有物質損失),所以宜家大家都唔妥對方,似乎係兩敗俱傷嘅狀態?不過睇牌未來慢慢好轉
今年內就難啲踏入下一階段。開到逆愚者,有逃避嘅意思。就咁睇感情冇乜大問題,,感覺男方相對上固執同主觀d,關係中主導性高d,而你比較缺乏自信同焦慮,係段關係中成日擔心&猶豫
如果你有兩個心儀對象,你可以俾兩個名我同你占未來發展,你咁問好難占
同佢發生衝突,或者意見不合嘅時候盡量忍下,冷靜少少去側邊休息下,等自己回歸平靜先。因為如果你同佢嘈,佢真係好大機會提出分手,對你唔留戀,所以你要盡量忍下,或者要婉轉d同佢溝通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞